| loralinda2 Новичок
4 сентября 2015 13:26 Здравствуйте, я новачок. Написали, что текст написанный мною в польские архивы с помощью переводчика, безграмотен. Можно выправить ошибки. Спасибо. Dzień dobry , Panie i panowie piszę z Ukrainy Czy to możliwe , aby poznać moje polskie korzenie ? . Mój syn jest studentem studiów na Uniwersytecie Szewczenki w Kijowie , biolog i genetyk, będzie kontynuować studia w Polsce.
Za tę możliwość trzeba zaprojektować karty Polaka niemożliwe bez dokumentów potwierdzających następujące: 1.Fakt, że moja babcia Mikolayek Antonina Matwiejewna urodził się marca 1897 (1898) w mieście Rzeszów Województwo podkarpackie, Polska. 2. Małe 2 brata Mateusz Mikolayek i Władek Mikolayek. Władek Mikolayek był polski oficer - zginął na wojnie. 3. Mikolayek Antonina Matwiejewna urodziła syna w 24/07/1922 Aleksy w Województwo śląskie, Polska. 4. Prababcia Mikolayek Anna i pradziadek Mikolayek Mateusz.
Proszę mi pomóc w uzyskaniu tych oficjalnych dokumentów z Archiwum Państwowego w Warszawa ustanawiającego fakt narodzin Mikolayek Antonina Matwiejewna Koszt tych usług, jak mogę zapłacić za usługę, z powodu których, jak można uzyskać powyższe dokumenty urzędowe o narodzinach moj babci w Polsce. Od wyniku mojego odwołania proszę powiadomić: А еще на форуме написали, что нужно отправлять письмо, а не писать на эл.почту, так дадут ответ. --- lida |
Качественный переводчик с польского на русский и обратно
Больше: https://sinonim.org/perevod_pl#change