Arkin EE Сообщений: 690 На сайте с 2019 г. Рейтинг: 2378
| Наверх ##
18 января 2023 10:14 Vink_V
2) Kommunistlise Partei Eestimaa Keskkomitee Venemaa büroole
Partei liikme Gustav Hansu poeg Vink'i Sooviavaldus
Tähele pannes, et Eestimaa ja Venemaa vahel rahu tehtud, sellega ka ehk võimalus Eestisse pääseda. Pealegi jäi minul perekond mineval aastal Eestisse, s.o. naine, kolmekuune laps ja 70-aastane isa ilma mingisuguse abita, maha arvates 200-300 rubla raha. Kõigil neil põhjustel avaldan tungivalt soovi, et minule luba antaks ajutiselt Eestisse sõita, et seal oma perekonna seisukorda korraldada ja võimaluse puhul neid Eestist enesega kaasa võtta. Teie otsusest palun minule telegraafi teel teadustada. Praegu teenin Eesti diviisi poliitikaosakonnas, mis 46. diviisiga ühendatakse.
kommunistlise tervitusega G. Vink
Российскому бюро Эстонского ЦК Коммунистической партии
Заявление члена партии Густава Гансовича Винк
Замечая, что между Эстонией и Россией заключен мир, а вместе с тем и возможность попасть в Эстонию. Кроме того, в прошлом году моя семья осталась в Эстонии, т.е. жена, трехмесячный ребенок и 70-летний отец без всякой помощи, если не считать 200-300 рублей денег. По всем этим причинам я убедительно прошу разрешении временно ехать в Эстонию, чтобы уладить там жизнь моей семьии, и если возможно, забрать их с собой из Эстонии. Пожалуйста, сообщите мне о своем решении по телеграфу. В настоящее время я служу в политотделе Эстонской дивизии, которая будет объединена с 46-й дивизией.
с коммунистическим приветом Г. Винк |