Forum po polsku
Ten rozdział przeznaczony jest dla forumowiczów, którzy nie znają rosyjskiego lub... (zob. 1-wszą wiadomość ) — Эта тема создана для форумчан, которые не знают русского или... (см. 1-е сообщение)
WojciechМодератор раздела  Гданьск Сообщений: 5876 На сайте с 2006 г. Рейтинг: 2189 | Наверх ##
6 апреля 2009 16:36 8 апреля 2009 9:10Przeglądarki Internetowe Ten rozdział przeznaczony jest dla forumowiczów, którzy nie znają rosyjskiego lub nie mają rosyjskiej czcionki. Pierwsza wiadomość OBOWIĄZKOWO powinna być napisana po polsku, odpowiedzi - jak wygodniej.
Эта тема создана для форумчан, которые не знают русского языка или не имеют возможности писать по-русски. Первое сообщение ОБЯЗАТЕЛЬНО должно быть написано по-польски, ответы — как удобней.
Uwaga dla osób, korzystających z Internet Eksplorera Przy używaniu różnych kodów w jednej wiadomości zdarza sie, że jej tekst pojawia się zniekształcony - w postaci "krzaczków" lub "robaczków". To zjawisko nie występuje, jeżeli korzysta sie z Mozilla Firefox lub Opery.
Внимание - кто пользуется Интернет Эксплорером При использовании разных кодов в одном сообщении может случиться, что оно будет искажено - появится ряд странных знаков. Это явление не выступает, если пользоваться Мозиллой или Оперой.
Moderator | | |
Irina Ol С-Петербург Сообщений: 4447 На сайте с 2009 г. Рейтинг: 15744 | Наверх ##
29 июля 2010 0:32 tomasz1971Здравствуйте, Томаш! Звонила понедельник-вторник-среда в Курагинский архив - не отвечают. Вероятно - отпуск (каникулы). Отправила Вам на e-mail текст запроса (исходила из тех данных, что Вы дали). Прочтите. Если будут вопросы - задавайте. Если вопросы по русскому языку - спрашивайте apps Удачи! Ирина. | | |
tomasz1971 Новичок
29 июля 2010 21:11 Здравствуйте Ирина  Wielkie dzięki dla Ciebie za to co robisz. Czekam na e-mail bo jeszcze go nie otrzymałem. Jeśli możesz, napisz mi pełny adres, na który mam wysłać to zapytanie. Tak mnie wszyscy pozytywnie zachęciliście, że codziennie wchodzę i patrzę, czy nie ma nowych wiadomości dla mnie tutaj na forum. Dziękuję Wam  Спасибо --- Pozdrowienia z Polski ;) | | |
Irina Ol С-Петербург Сообщений: 4447 На сайте с 2009 г. Рейтинг: 15744 | Наверх ##
29 июля 2010 21:18 Здравствуйте, Томаш! Я отправила на адрес tomasz.wit@wp.pl Если не получили - напишите мне в личные сообщения другой электронный адрес. Ирина. | | |
apss Сообщений: 2450 На сайте с 2009 г. Рейтинг: 2772
| Наверх ##
30 июля 2010 23:39 30 июля 2010 23:40 tomasz1971Tomku, na górze strony są poziome rubryczki. Trzecia z lewej, dolna to Twoja osobista poczta. Wygląda tak: Письма [0 новых]. Irena prosi cię, byś podał jej inny adres mailowy, na który mogłaby Ci przesłać treść pisma do archiwum. Ten, który podałeś w profilu, szwankuje. Pisząc do Ireny, kliknij w Профиль nad jej postem (kolor czerwony). Pod profilem i tematami na samym dole znajdziesz - Отправить личное сообщение - wysłać prywatną wiadomość. Pisz! | | |
tomasz1971 Новичок
31 июля 2010 16:13 31 июля 2010 16:14 apss dzięki...  Mam nadzieję, że nic nie sknociłem i Irina dostanie prywatną wiadomość z moim drugim adresem e-mail. Ciekawe dlaczego ten z wp.pl nie przesłał wiadomości od Iriny :( Pozdrawiam serdecznie Tomek ps. Письма [0 новых] - niezmiennie --- Pozdrowienia z Polski ;) | | |
tomasz1971 Новичок
31 июля 2010 22:12 Droga Irino.Właśnie otrzymałem od Ciebie "запрос" na wp.pl, więc nie wysyłaj mi drugiego e-maila. Dziękuję Ci bardzo ale... nijak nie wiem gdzie i co mam wypisać, więc zwracam się do apss o pomoc. Czy mogę podesłać to pismo od Iriny i podać Tobie swoje dane, które mi Irina każe tam wpisać? Rozumiem piąte przez dziesiąte  Mam nadzieję, że nie sprawię kłopotu i w końcu będę mógł wysłać to pytanie do Rosji. Z podziękowaniem dla WAS  Tomasz --- Pozdrowienia z Polski ;) | | |
31 июля 2010 22:57 31 июля 2010 23:06 Здравствуйте, Томаш! Хорошо, что всё в порядке с электронной почтой. Заполнить оставленные мной места Вам поможет apps. Это нужно вписать конкретные Ваши данные (Ваши фамилия, имя, отчество, адрес и др.) Успехов! Ирина. | | |
tomasz1971 Новичок
1 августа 2010 14:28 Здравствуйте  Udało mi się  Wypełniłem  Jutro wysyłam zapytanie i z niecierpliwością będę oczekiwał na jakąkolwiek wiadomość zwrotną. Dziękuję Irinko Dziękuję Aniu (poradziłem sobie, więc może następnym razem skorzystam z pomocy)  Jak przyjdzie jakaś wiadomość i będzie trzeba zapłacić, wtedy będę się dopiero martwił jak to zrobić, póki co... trzymajcie mocno kciuki  Pozdrawiam serdecznie Tomasz --- Pozdrowienia z Polski ;) | | |
1 августа 2010 15:00 1 августа 2010 15:21 tomasz1971Здравствуйте, Томаш! Адрес на конверте: Кому: Архивный отдел администрации Курагинского района Калюге Антонине Евгеньевне Куда: ул.Партизанская, д.153 п.Курагино Красноярский край 662920 Будем "держать большие пальцы" | | |
tomasz1971 Новичок
1 августа 2010 22:51 Irina Ol написал: [q]
Будем "держать большие пальцы" [/q]
Jak się u Nas mówi..."nie dziękuję" --- Pozdrowienia z Polski ;) | | |
|