Загрузите GEDCOM-файл на ВГД   [х]
Всероссийское Генеалогическое Древо
На сайте ВГД собираются люди, увлеченные генеалогией, историей, геральдикой и т.д. Здесь вы найдете собеседников, экспертов, умелых помощников в поисках предков и родственников. Вам подскажут где искать документы о павших в боях и пропавших без вести, в какой архив обратиться при исследовании родословной своей семьи, помогут определить по старой фотографии принадлежность к воинским частям, ведомствам и чину. ВГД - поиск людей в прошлом, настоящем и будущем!
Вниз ⇊
Адрес-календари http://www.book-old.ru/BookLib...lskoe.html и http://ebuw.uw.edu.pl/dlibra/docmetadata?id=7572 и http://ebuw.uw.edu.pl/dlibra/d...ublication

Метрические книги - http://metryki.genealodzy.pl/
Эвак. поляки 1943-1946 в Новосибирск., Кемеровск., Алтайский край в ГААК - http://www.archiv.ab.ru/files/inventory/%D0%A0921-1.pdf

Forum po polsku

Ten rozdział przeznaczony jest dla forumowiczów, którzy nie znają rosyjskiego lub... (zob. 1-wszą wiadomość ) — Эта тема создана для форумчан, которые не знают русского или... (см. 1-е сообщение)

← Назад    Вперед →Страницы: ← Назад 1 2 3 4 5 ... 7 8 9 10 11 * 12 13 14 15 ... 53 54 55 56 57 58 Вперед →
Модераторы: art, Wojciech, Asmodeika
Wojciech
Модератор раздела

Wojciech

Гданьск
На сайте с 2006 г.
Рейтинг: 2189
Ten rozdział przeznaczony jest dla forumowiczów, którzy nie znają rosyjskiego lub nie mają rosyjskiej czcionki. Pierwsza wiadomość OBOWIĄZKOWO powinna być napisana po polsku, odpowiedzi - jak wygodniej.

Эта тема создана для форумчан, которые не знают русского языка или не имеют возможности писать по-русски. Первое сообщение ОБЯЗАТЕЛЬНО должно быть написано по-польски, ответы — как удобней.

Uwaga dla osób, korzystających z Internet Eksplorera
Przy używaniu różnych kodów w jednej wiadomości zdarza sie, że jej tekst pojawia się zniekształcony - w postaci "krzaczków" lub "robaczków".
To zjawisko nie występuje, jeżeli korzysta sie z Mozilla Firefox lub Opery.

Внимание - кто пользуется Интернет Эксплорером
При использовании разных кодов в одном сообщении может случиться, что оно будет искажено - появится ряд странных знаков.
Это явление не выступает, если пользоваться Мозиллой или Оперой.

Moderator
tomasz1971
Новичок

На сайте с 2010 г.
Рейтинг: 2
Здравствуйте Ирина a_003.gif

Wielkie dzięki dla Ciebie za to co robisz. Czekam na e-mail bo jeszcze go nie otrzymałem.
Jeśli możesz, napisz mi pełny adres, na który mam wysłać to zapytanie.

Tak mnie wszyscy pozytywnie zachęciliście, że codziennie wchodzę i patrzę, czy nie ma nowych wiadomości dla mnie tutaj na forum.
Dziękuję Wam a_003.gif Спасибо a_003.gif
---
Pozdrowienia z Polski ;)
Irina Ol

Irina Ol

С-Петербург
На сайте с 2009 г.
Рейтинг: 15743
Здравствуйте, Томаш!
Я отправила на адрес tomasz.wit@wp.pl
Если не получили - напишите мне в личные сообщения другой электронный адрес.
Ирина.
apss

На сайте с 2009 г.
Рейтинг: 2772
tomasz1971
Tomku, na górze strony są poziome rubryczki. Trzecia z lewej, dolna to Twoja osobista poczta. Wygląda tak: Письма [0 новых].
Irena prosi cię, byś podał jej inny adres mailowy, na który mogłaby Ci przesłać treść pisma do archiwum. Ten, który podałeś w profilu, szwankuje.
Pisząc do Ireny, kliknij w Профиль nad jej postem (kolor czerwony).
Pod profilem i tematami na samym dole znajdziesz - Отправить личное сообщение - wysłać prywatną wiadomość.
Pisz! 101.gif

tomasz1971
Новичок

На сайте с 2010 г.
apss dzięki... a_003.gif

Mam nadzieję, że nic nie sknociłem i Irina dostanie prywatną wiadomość z moim drugim adresem e-mail.
Ciekawe dlaczego ten z wp.pl nie przesłał wiadomości od Iriny :(

Pozdrawiam serdecznie
Tomek

ps. Письма [0 новых] - niezmiennie a_003.gif
---
Pozdrowienia z Polski ;)
tomasz1971
Новичок

На сайте с 2010 г.
Droga Irino.

Właśnie otrzymałem od Ciebie "запрос" na wp.pl, więc nie wysyłaj mi drugiego e-maila.
Dziękuję Ci bardzo ale... nijak nie wiem gdzie i co mam wypisać, więc zwracam się do apss o pomoc.
Czy mogę podesłać to pismo od Iriny i podać Tobie swoje dane, które mi Irina każe tam wpisać?
Rozumiem piąte przez dziesiąte a_003.gif

Mam nadzieję, że nie sprawię kłopotu i w końcu będę mógł wysłać to pytanie do Rosji.

Z podziękowaniem dla WAS a_003.gif
Tomasz
---
Pozdrowienia z Polski ;)
Irina Ol

Irina Ol

С-Петербург
На сайте с 2009 г.
Здравствуйте, Томаш!
Хорошо, что всё в порядке с электронной почтой.
Заполнить оставленные мной места Вам поможет apps. Это нужно вписать конкретные Ваши данные (Ваши фамилия, имя, отчество, адрес и др.)
Успехов! 101.gif
Ирина.
tomasz1971
Новичок

На сайте с 2010 г.
Здравствуйте a_003.gif

Udało mi się a_003.gif Wypełniłem a_003.gif

Jutro wysyłam zapytanie i z niecierpliwością będę oczekiwał na jakąkolwiek wiadomość zwrotną.

Dziękuję Irinko a_003.gif Dziękuję Aniu (poradziłem sobie, więc może następnym razem skorzystam z pomocy) a_003.gif

Jak przyjdzie jakaś wiadomość i będzie trzeba zapłacić, wtedy będę się dopiero martwił jak to zrobić, póki co...
trzymajcie mocno kciuki a_003.gif

Pozdrawiam serdecznie
Tomasz

---
Pozdrowienia z Polski ;)
Irina Ol

Irina Ol

С-Петербург
На сайте с 2009 г.
tomasz1971
Здравствуйте, Томаш!

Адрес на конверте:
Кому: Архивный отдел администрации Курагинского района
Калюге Антонине Евгеньевне
Куда: ул.Партизанская, д.153
п.Курагино
Красноярский край
662920

Будем "держать большие пальцы" a_003.gif
tomasz1971
Новичок

На сайте с 2010 г.

Irina Ol написал:
[q]

Будем "держать большие пальцы"
[/q]

Jak się u Nas mówi..."nie dziękuję" a_003.gif
---
Pozdrowienia z Polski ;)
tomasz1971
Новичок

На сайте с 2010 г.
Здравствуйте,Ирина a_003.gif

Właśnie dzisiaj wysłałem list i teraz zostaje Nam tylko oczekiwać, czy zostanie on rozpatrzony i czy zostanie udzielona odpowiedź. O wszystkim będę TU informował.
Pozdrawiam i... a_003.gif a_003.gif a_003.gif

Tomasz
---
Pozdrowienia z Polski ;)
← Назад    Вперед →Страницы: ← Назад 1 2 3 4 5 ... 7 8 9 10 11 * 12 13 14 15 ... 53 54 55 56 57 58 Вперед →
Модераторы: art, Wojciech, Asmodeika
Вверх ⇈