Hello Lysogor,
Dziękują za informację. Tak (więc) Vasily w fotografii i Vasily od Pozycji (stanowisko) / Tytułują: Prywatny, Wojskowa Piechota 160-a Jednostki Abkhazian Pułk Gubernia: Minsk Prowincja. , Okręg: *Bobruisk uezd , Parish: Rudobelskaya vo. , Data (datować; pochodzić

wydarzenia (wypadek): 04.08.1915, Umieszczać (miejsce) walki: Ludica* miasteczko - Polska (polski), Przeznaczenie: przepuszczenie (nieobecność

są dwoma różnym ludzie (lud; ludowy)?
Vasily w obrazie jest policjantem, pomocnik do okręgowego policjanta od Warszawy Governorate a także lieutenant w armii? 12 klasa (klasowy) ustawiający w szeregu (ustawiający się w szeregu; ustawianie w szeregu) oznaczający Lieutenant? Tak (więc) on nigdy uczestniczył przy walce Ludica w Polska (polski) i nie od *Bobruisk uezd
Wow, tak (więc) JA jestem tylne do rozpoczęcia mojego badania, tak (więc) przygnębiający (obniżający; przygnębienie; obniżenie).
Jak byłby znajduję prawo (prawy; naprawo od) Vasily Adiniets*/Odinets? imię (nazwa) jego żony i innego dzieckcko (dziecinny)?
Mój ojciec co (żeby; który) Vasily i jego rodzina posiadał (posiadany) lądują (wysadzać; wyładowywać

, zwierzęta i służący. Tak (więc) jeżeli on pracował w Warszawie Governorate, byłby JA jest zdolny wyjaśniać gdzie?
Dziękują,
John
Hello Lysogor,
Thank you for the information. So the Vasily in the photograph and the Vasily from Position / Title: Private , Military Unit 160th Infantry Abkhazian Regiment
Gubernia: Minsk Province. , County: Bobruisk uezd , Parish: Rudobelskaya vol. , Date of event: 04.08.1915 , Place of battle: Ludica village - Poland , Destiny: missing are two different people?
The Vasily in the picture is a police officer, an assistant to the district police officer from the Warsaw Governorate and also a lieutenant in the army? 12 class ranking meaning a Lieutenant? So he never participated at the battle of Ludica in Poland and not from Bobruisk uezd
Wow, so I'm back to the beginning of my research, so depressing.
How would I find the right Vasily Adiniets/Odinets? The name of his wife and other child?
My father said that Vasily and his family owned land, animals and servants.
So if he worked in the Warsaw Governorate, would I be able to find out where?
Thank you,