kalle Tartu Сообщений: 170 На сайте с 2006 г. Рейтинг: 65
| Наверх ##
20 декабря 2006 14:19 Царское Село 25.11.1910
Дорогой Fritz, Извини, что не выполнил обещанное в последней карте, это писать Тебе по подробней. Новостей особых нет, всё идёт по старому. Служу уже на новом месте, в 20. числа получил первую зарплату (45 руб), получка хорошая, работы хватает. Рабочий день начинается в 8 и заканчивается в пол 7, обеденный перерыв полтора часа. Квартира, отепление и свет казённые. Скоро женюсь, и ты обьязательно приедешь в мою свадьбу, так ли? Да, Фриц! Мои дела идут сегодня хорошо, про будущее не знаю: главное, живу (нахожусь) рядом с царь-батюшкой, дворец от пяти минут. Место больше нет, заканчиваю.
(сверху) мой адрес следующий: гор Царское Село Малая ул. д.22 кв.3 Мастерския Дворцоваго Въедомство ?
(с боку) будь добрым, напиши, что нового и как поживаете. Тогда напишу тебе больше. Привет всем, приветстую тебя, Янка ?
Zarskoje Selos 25.11.1910
Kallis Fritz! Wabanda, et pole oma lubadust täitnud, mida viimases kaardis lubasin, see on Sulle pikkemalt kirjutada. Uudist suuremad pole, kõik läheb wanat harjunud viisi, teenin uue koha peal juba, 20.-mal sain esimese palga (45 rub) kätte, teenis on hea, tööd on paras jägu. Homiku kell 8 algam, kuni kel poole 7 õhtul, ja peale selle poolteist tundi lõunaaega. Korter, kütte ja valgustus on Kroonu poolt. Warsti hakkan naese meheks, siis sõidad Sina tingimata minu pulma, eks ole tõsi? Jah, Fritz! minu käsi käib see kord hästi ei tea mis edespidi tuleb: peaasi, olen üsna Riigiisa lähedal, wiie minuti tee on Paleesse. Nii siis ruumi enam ei ole peab lõppu tegema.
(üleval) Minu adress on järgmine: гор Царское Село Малая ул. д.22 кв.3 Мастерския Дворцоваго Въедомство ?
(kõrval) ole hea kirjuta mis uudist on ja kuidas elate. Siis kirjutan Sulle pikka kirja. Terviseid kõigele Sind tervitan Janka ? |