Дидковские
Один историк сказал мне, что все Дидковские произошли от одного Дидковского. Давайте попробуем это доказать
Duvian Новичок
9 мая 2021 13:18 Доброго дня. Я перепрошую, буду писати українською, бо російську погано знаю. Потрапив на цей сайт через пошуки дідусів учасників ВВВ. Мій дідусь Дідківський Володимир Тимофійович. Народився у селі Забріддя, Черняхівського району, Житомирської області. Був учасником другої світової. Під час війни втратив ногу. Коли дідусь був живий, він не любив розповідати про ті страшні події. Але за нього розповідала моя мама, його дочка, бо дідусь одразу починав плакати. Мама ще розповідала, що у дідуся Ладьо (так називали його ласкаво по сімейному) були брати Дідківський Іван Тимофійович, Дідківський Антон Тимофійович, Дідківський Павло Тимофійович (був з пошкодженим слухом, можливо глухий) та Дідківський Михайло Тимофійович (пропав безвісті під час війни). Мій дідусь був у шлюбі з моєю покійною бабцею Пашківською Ганною Михайлівною. Мені розповідали, що в роду боли родичі дворянського роду. От тільки не знаю чи то з розу Дідківських чи Пашківських. Але мій прадід був поважним ветеринаром і мав багато землі у володінні близько села Забріддя, Черняхівського району, Житомриської області. Поки це все що я знаю. Буду радий, якщо хтось щось знає чи володіє інформацією. | | |
Tamara_ Новичок
Белая Церковь Украина Сообщений: 3 На сайте с 2017 г. Рейтинг: 2 | Наверх ##
3 июня 2021 20:04 >> Ответ на сообщение пользователя Duvian от 9 мая 2021 13:18 Вітаю. Знайдіть на ФБ Грановського Петра Михайловича, це відомий краєзнавець по Забріддю, підкаже. --- Исследую фамилии Сопилка (-ко), Бойко, Омельченко , Дидковский, Заиончковский, Матушевич, Витвицкий, Поликовский | | Лайк (1) |
kbg_dnepr Днипро (бывш. Днепропетровск) Сообщений: 7155 На сайте с 2008 г. Рейтинг: 4320
| Наверх ##
3 июня 2021 20:25 --- Катерина
Глушак (Брянск.) Ковалев, Федосенко (Могилевск.)
Оглотков (Горбат. у. НГГ) Алькин Жарков Кульдишов Баландин (Симб. губ.)
Клышкин Власенко Сакунов Кучерявенко (Глухов)
Кириченко Бондаренко Белоус Страшный (Новомоск. Днепроп.) | | Лайк (1) |
tmaua Киев Сообщений: 994 На сайте с 2021 г. Рейтинг: 517 | Наверх ##
25 августа 2021 14:59 Tamara_ написал: [q] >> Ответ на сообщение пользователя Duvian от 9 мая 2021 13:18 Вітаю. Знайдіть на ФБ Грановського Петра Михайловича, це відомий краєзнавець по Забріддю, підкаже.
[/q]
Не поделитесь ссылкой на профиль "Грановського Петра Михайловича". Не найду его на ФБ, хотел также задать пару вопросов по "Забріддю". --- ( Кузуб Комендант) - Лепляво
(Пелых Власенко Игнатенко Андрущенко) - Канев
(Губарь Рыбалко Татаренко) - Белополье
(Щенявский Янушевич Соколовский Пионтковский | | |
Tamara_ Новичок
Белая Церковь Украина Сообщений: 3 На сайте с 2017 г. Рейтинг: 2 | Наверх ##
29 августа 2021 19:14 tmaua написал: [q] Tamara_ написал:
[q] >> Ответ на сообщение пользователя Duvian от 9 мая 2021 13:18 Вітаю. Знайдіть на ФБ Грановського Петра Михайловича, це відомий краєзнавець по Забріддю, підкаже.
[/q]
Не поделитесь ссылкой на профиль "Грановського Петра Михайловича". Не найду его на ФБ, хотел также задать пару вопросов по "Забріддю".
[/q] https://www.FB [запрещен в РФ]/profile.php?id=100048899537987 Градовський! Помилилась у прізвищі, перепрошую. --- Исследую фамилии Сопилка (-ко), Бойко, Омельченко , Дидковский, Заиончковский, Матушевич, Витвицкий, Поликовский | | Лайк (1) |
27 сентября 2021 17:04 Дидковский Дионисий Михайлович 1905-1947? Захоронена на кладбище прямо возле стен Иаковлевской церкви г. Житомир.
 --- ( Кузуб Комендант) - Лепляво
20 октября 2021 21:13 Дидковский Всеволод 1916 - 1931 с. Забриддя --- ( Кузуб Комендант) - Лепляво
Omega Сообщений: 860 На сайте с 2007 г. Рейтинг: 444 | Наверх ##
10 февраля 2022 17:32 Крестный в ст.Бриньковской в 1897 г. -"запасный рядовый (?неразборчиво) войска Донского села Покровского Иван Тимофеев Дидковский" --- Смоленская область(губерния) - Викторов, Грошенков, Косьмин(Кузьмин), Синицын, Симученков, Кротов, Самуйлов.
Кировская область - Попцовы.
Краснодарский край - Победённые.
Лях, Панчоха,
Черниговская губерния - Шегера
Приморский край - Будлянский | | |
didev Новичок
Ростовская обл \ Миллеровский р-н \ г Ми Сообщений: 11 На сайте с 2023 г. Рейтинг: 10 | Наверх ##
25 мая 2023 12:39 >> Ответ на сообщение пользователя Duvian от 9 мая 2021 13:18 Прадед моего мужа Дидковский Владимир, сын у него Петр дата рождения 20.12.1919. | | |
j_shirina Участник
16 августа 2023 21:51 16 августа 2023 21:52 Здравствуйте! Мария Целецкая (из моих предков) 26 мая 1818 года вышла замуж за Петра сына шляхтича Антония Дедковского из Шамраевки. Больше про этих Дедковских особо ничего найти не могу. Если у кого-то есть информация — делитесь.
 | | |
|