| Gal10 Сообщений: 152 На сайте с 2012 г. Рейтинг: 188
| Наверх ##
8 сентября 2021 16:54 8 сентября 2021 17:04 Не магу не адгукнуцца. Даўно маю кнігу з аўтабіяграфічнымі аповясцямі пра Ганьку. У наш час так важна перачытаць такі твор, ад якога цяплее на сэрцы, які вяртае надзею на лепшае! Мне здавалася, што аўтаркі доўно няма на свеце! Інакш знайшла б спосаб, як падзякаваць за гэтыя светлыя кнігі яшчэ пры яе жыцці! А падзяка для яе ніяк лішняй не была б... Шкада, што не адбылося! Але яна сваё прызначэнне на гэтым свеце выканала найлепшым чынам. Будзем чытаць яе кнігі, дзе жыве яе душа. Светлая памяць...
Не могу не откликнуться. У меня давно есть книга с автобиографическими повестями о Ганьке. В наше время так важно перечитать такое произведение, от которого теплеет на сердце, которое вселяет надежду на лучшее! Мне казалось, что автора уже давно нет на свете! Иначе нашла бы способ, как поблагодарить за эти светлые книги еще при ее жизни! А благодарность для нее не была бы лишней ... Жаль. что не произошло! Но она свое предназначение в этом мире выполнила наилучшим образом. Будем читать ее книги, где живет ее душа. Светлая память... --- Шишко, Шпаковский, Шпилевский, Петерсон, Чернявский, Станкевич, Жданович, Гурский, Добриневский, Олехнович, Дорошкевич, Лягуцкий, Верниковский - Игуменский и Бобруйский уезды Минской губернии
Тарасевич, Сенько, Руцкий, Петкевич, Рудик - Новый Свержень, |