Загрузите GEDCOM-файл на ВГД   [х]
Всероссийское Генеалогическое Древо
На сайте ВГД собираются люди, увлеченные генеалогией, историей, геральдикой и т.д. Здесь вы найдете собеседников, экспертов, умелых помощников в поисках предков и родственников. Вам подскажут где искать документы о павших в боях и пропавших без вести, в какой архив обратиться при исследовании родословной своей семьи, помогут определить по старой фотографии принадлежность к воинским частям, ведомствам и чину. ВГД - поиск людей в прошлом, настоящем и будущем!
Вниз ⇊

Списки избирателей (Бобруйский уезд, Борисов, Мозырь)

Списки избирателей по Минской губернии (Бобруйский уезд 1907, Борисов 1912, Мозырь 1912)

← Назад    Вперед →Страницы: ← Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 10 11 12 13 ... 22 23 24 25 26 27 Вперед →
Модераторы: dobby, Valera91
Alesj

Alesj

На сайте с 2009 г.
Рейтинг: 25

MHacak

Добры вечар, Максім!
Дзякуй Вам вялікі яшчэ раз! Ваша сылка вельмі цікавая, толькі я тыкаўся туды без поспеху. Прашу прабачэнне за "наглёж", але б Вы не змаглі б там паглядзець Нахмановічаў Хасіда і Хаяма ў трохкутніку Менск-Бабруйск-Барысаў (галоўнае) Іх год нараджэння каля 1856! Мяне больш за ўсё цікавіць іх бацька!!
Я вельмі ўдзячны Вам за дапамогу!!
Загадзя дзякую!
---
Ищу: Радзюкевич Нестер Тимофеевич, Писарик Савелий (Саука), Каляда (Коледа) Антон, Каляда Агафия Калистратовна
MHacak

MHacak

Polska
На сайте с 2009 г.
Рейтинг: 390
Alesj
Такіх тамака няма. Там толькі:
Гілель, сын Абрама й Рышы Нахмановічаў, нарадзіўся 19.7.1886 у Бабруйску
Іцка (15 гадоў) і Рувін (12) Лейбавічы Нахмановічы, у 1874 вучні Слуцкае школы
Alesj

Alesj

На сайте с 2009 г.

MHacak

Добры вечар, Максім!

Дзякуй Вам яшчэ раз за турботы! Будзем далей шукаць.
Вось выпадкова мой погляд упаў на ніз, на дробны шрыфт, і я ўбачыў у Вас знаёмые прозвішчы!

Справа ў тым, што я родам са Слуцкага раёну і бачыў у Менску ў Гістарычным архіве прозвішча Гацекъ, Імя і імя па бацьку я не помню. Але гэта былі дадатковыя РС па Слуцку і запісан ён быў хутчэй за ўсё сярод купцоў недзе ў 1880 годзе.. Калі Вам гэта цікава, то я пагляджу свае запісы і точна скажу фонд і справы.
Па-другое, у нашай мясцовасці вельмі поўна габрэяў бралі зямлю ў арэнду пад агароды ў князёў Радзівілаў і Вітгенштейнаў. Захавалася поўна назваў месц па-габрэйскі. Для пачатку я магу прапанаваць Вам вёску ГАЦУК! Раптам Вы пра яе не ведаеце, але я ўпэўнены, што яе заснаваў Гацук. Яна ляжыць на шашы Менск-Слуцак паміж вёскамі Залессе і Лашанскае (31 км ад Слуцка). Вельмі хочацца Вам нечым дапамагчы!
Я вельмі ўдзячны Вам за тое, што Вы адгукнуліся на мае запросы!!
---
Ищу: Радзюкевич Нестер Тимофеевич, Писарик Савелий (Саука), Каляда (Коледа) Антон, Каляда Агафия Калистратовна
MHacak

MHacak

Polska
На сайте с 2009 г.
Alesj
Дзякуй вялікі Вам за ініцыятыву. Па сваіх Гацаках-Гацуках я дайшоў пакуль толькі да 1840-х, знайшоў імя заснавальніка Бабруйскае галіны - Васіля (каля 1810-каля 1860), але адкуль ён прыехаў на Бабруйшчыну пакуль ня ведаю. Пра вёску Гацук я чуў і нават аднойчы давялося празь яе праяжджаць. Буду вельмі ўдзячны, калі Вы паглядзіце якія-небудзь невядомыя мне зьвесткі.

Дзякуй вялікі!
Alesj

Alesj

На сайте с 2009 г.

MHacak

Добры вечар, Максім!
Вось праглядаў свае запісы.
Нацыянальны гістарычны архіў у Менску:
Гацекаў я бачыў хутчэй за ўсё тут - Фонд 333/9/893 Ревізскіе сказкі крестьян і евреев Слуцкого уезда 1880 г.
Поспехаў Вам!
---
MHacak

MHacak

Polska
На сайте с 2009 г.
Alesj
Дзякуй вялікі!
olga 33
Новичок

Иркутск
На сайте с 2010 г.
Рейтинг: 3
Здравствуйте!
не могли бы Вы посмотреть фамилии Кранцевич и Завадский
большое спасибо!
---
Ищу Вешторт ( Вейштор, Вейштор, Вештор, Вештарт) , Цыбульский, Кранцевич, Завадский. предположительно из Белоруссии
MHacak

MHacak

Polska
На сайте с 2009 г.
olga 33
По Борисову:
Кранцевич Андрей Иосифович, белорус. пр., владельцы недвижимых имуществ, облагаемых государственным налогом и городским сбором, 47 р. собственности, Логойск
Кранцевич Иван Семенович, белорус. пр., владельцы недвижимых имуществ, облагаемых государственным налогом и городским сбором, 47 р. собственности, Логойск
Кранцевич Семен Андреевич, белорус. пр., владельцы недвижимых имуществ, облагаемых государственным налогом и городским сбором, 47 р. собственности, Логойск
Кранцевич Иосиф Иосифович, белорус. пр., владельцы недвижимых имуществ, облагаемых государственным налогом и городским сбором, 80 р. собственности, Логойск
valcha
https://forum.vgd.ru/349/

valcha

На сайте с 2006 г.
Рейтинг: 20528
MHacak
Нет ли у вас среди избирателей Хорошкевичей?
Спасибо.
---
Платным поиском не занимаюсь. В личке НЕ консультирую. Задавайте, пож-ста, вопросы в соответствующих темах, вам там ответЯТ.
митоГаплогруппа H1b
MHacak

MHacak

Polska
На сайте с 2009 г.
valcha
Увы нет
← Назад    Вперед →Страницы: ← Назад 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 10 11 12 13 ... 22 23 24 25 26 27 Вперед →
Модераторы: dobby, Valera91
Генеалогический форум » Географический раздел » СТРАНЫ И РЕГИОНЫ » Белоруссия (Беларусь) » Общие темы по Беларуси » Списки избирателей (Бобруйский уезд, Борисов, Мозырь) [тема №26420]
Вверх ⇈