Загрузите GEDCOM-файл на ВГД   [х]
Всероссийское Генеалогическое Древо

Генеалогический форум ВГД

На сайте ВГД собираются люди, увлеченные генеалогией, историей, геральдикой и т.д. Здесь вы найдете собеседников, экспертов, умелых помощников в поисках предков и родственников. Вам подскажут где искать документы о павших в боях и пропавших без вести, в какой архив обратиться при исследовании родословной своей семьи, помогут определить по старой фотографии принадлежность к воинским частям, ведомствам и чину. ВГД - поиск людей в прошлом, настоящем и будущем!

Edmund Goњ
Отзывы
Друзья
В друзьях
Древа
GEDCOM

Edmund Goњ

Создайте аккаунт или войдите, чтобы отправить личное сообщение этому пользователю и увидеть его полные контактные данные

Сообщения Edmund Goњ (8)

Тема: Житомирский архив
19.10.2008, 20:45

Witaj Roman!
Dzieki za wazne informacje. Mam przyjaciela w Kowlu, to moze On cos poradzi.
Jeszcze raz dzieki.
Edek

18.10.2008, 23:02

Witaj Roman
Ja wiem, ze nie jestes pracownikiem archiwum. Tylko pisales, ze bedziesz tam. Dlatego moja prosba. Ja napisalem do Archiwum z podaniem aktow zgonu moich przodkow i czekam (chyba????) w kolejce na odnalezienie dokumentow sadowych i na odpowiedz.
Z podziкkowaniem
Edek

9.10.2008, 13:12

Roman!
Mam prozbe. Wyslalem w czerwcu pytanie do Archiwum o dokumenty Anny i Jozefa Gos, ktorzy umarli (ze starosci) we wiezieniu w Kowlu w 1892r. Dlaczego byli wiezieni, z jakiego wyroku?I narazie nie mam odpowiedzi. Mozna zapytac?
Edek

Тема: Волынская область, советский период (история и люди)
22.06.2008, 18:02

Wielkie dzieki!!! Juz wyslalem informacje do Argentyny. Moze faktycznie sa to osoby z Jego rodziny, szczegolnie te urodzone przed wojna.
Jeszcze raz wielkie dzieki.
Edmund Goњ - Dolny Slask - Polska

21.06.2008, 17:41

Witam!
Otrzymalem na moja prosbe odpowiedz emailem, od Antona z Moskwy Ze ma ksiazke telefoniczna i moze sprawdzic. Ale cisza. A chodzi o pomoc (informacje) dla rodaka z Argentyny.
Napisal do mnie Ezakiel z Argentyny, ze chce sprawdzic czy w Wlodzimierzu Wolynskim na ul.Bersko-Yoselewicza 11 (mieszkal do 1945r.) mieszka rodzina Tracz . Podobno ktos tam z tej rodziny zostal i mieszkal po 1945 r. i mieszka we Wlodzimierzu. Czy mozna to sprawdzic?
Edek

20.06.2008, 12:28

Я стараюсь помочь чловекови живущему в Аргентине. Его семья (Пильщик) жила в Володимир (перед 1945р.) на улице Бэрско-Ёсэлевич номера 11. Ли можно проверить этих фамилия в упомянутой телофонный книге? Я живу в Сыцове к / Вроцлава. Я учитель физического воспитания, уже на пенсии от 5 лет. Моё это хобби генеалогия. Семья моя походит с Ковля (Украина), жили там в 1944р.
Edek

5.03.2007, 18:51

Призыв до Володимир-Волинський
Я жить в Аргентина.
Ли в Володимир-Волинський жить семья Ткач?
shok.gif Адрес (1944г.): Берко-Уоселевич номер 11
Эзаквиел.

4.01.2007, 19:57

Chcк nawi№zaж kontakt z kimњ kto mieszka w Kowlu lub w okolicach Kowla. Moi dziadkowie i rodzice mieszkali w Lubliсcu k/Kowla do 1942 roku. Moїe przy okazji poprawiк sobie swoj№ znajomoњж jкzyka rosyjskiego. Jestem emerytowanym nauczycielem wychowania fizycznego. Planujк wizytк w Kowlu w lecie tego roku.
Edmund Goњ zamieszkaіy w miejscowoњci Sycуw woj. dolnoњl№skie