Волынская Губерния
Здесь объединены вопросы касающиеся данной территории и проживавщих на ней лиц.
anna mahdy Новичок
20 марта 2019 16:42 Друзі, можливо хтось може допомогти. Я шукаю будь-яку інформацію про село Гута-Бобрицька (до 1917 г - Волынская губ., Житомирский у., Барашевская вол), а також хутір Каролінка (Кароліна), який межує із селом. З чого почати, де шукати, як можна відслідкувати історію села, а також персоналії? Сталося так, що вже немає нікого живих із старших родичів... Тому, хто був прабасуєю-дідусем - толком невідомо. Також цікавлять жителі цього села із прізвищем Токовий (переїхали у Гуту із Давидівки Володарсько-Волинського району) та Подаржецький. Дякую за підказку. | | |
Klim2018 Сообщений: 29629 На сайте с 2018 г. Рейтинг: 31581 | Наверх ##
21 марта 2019 23:33 anna mahdy написал: [q] Друзі, можливо хтось може допомогти. Я шукаю будь-яку інформацію про село Гута-Бобрицька (до 1917 г - Волынская губ., Житомирский у., Барашевская вол),[/q]
  --- Знания - сила | | |
21 марта 2019 23:38 anna mahdy написал: [q] також хутір Каролінка (Кароліна), який межує із селом.[/q]
  --- Знания - сила | | |
21 марта 2019 23:52 anna mahdy написал: [q] Я шукаю будь-яку інформацію про село Гута-Бобрицька[/q]
Похоже, что это было немецкое поселение.
   --- Знания - сила | | |
Eyrena Новичок
Украина Сообщений: 6 На сайте с 2019 г. Рейтинг: 4 | Наверх ##
22 марта 2019 0:10 Добрый вечер всем) Хочу поискать свои корни знаю не слишком много но немного есть. Итак то что я знаю что по маминой и папиной линии очень много родственников и они тоже с Житомирской обл. Романовский р-н с.Булдычев. Раньше это была Миропольская волость до 23 года как я поняла. Фамилии Кравчук, Демчук, Беркута. По папе знаю что моя прабабка была полячкой фамилии я не помню, но фамилия прадеда Беркута. По маме со стороны ее уже мамы фамилия Кравчук и как говорили ей что ее прадеда раскулачивали в свое время. Вопросс как мне с этими данными начать поиски и где может подскажите? Заранее спасибо за любую инфу | | |
VMusato47 Нижний Новгород Сообщений: 1292 На сайте с 2015 г. Рейтинг: 349 | Наверх ##
22 марта 2019 2:13 Привiт дослiдники Волинi Ураi'ни , потрiбна ваша допомога , наш рiдний дядько проживав у Ковелi Волинськоi' обл. на вул 1-ого Грудня д 1\14, вiн 1925р народження , оскiльки сьогоднi зв'язку з Ненькою нi , ми не знаэмо в якому роцi вiн помер , i ми як православнi молимося за нього та його родину у храмах.Дякуэмо Вам! '
 --- Ищу корни своего родового семейства:Мусатовых, Беловых, Кузьминых, Романовых,Цыгановых,Евсиных.
Нижегородская губер,Пермский край,Мордовия, | | |
anna mahdy Новичок
22 марта 2019 11:27 [ Ответ на сообщение Eyrena ] Спасибі велике за допомогу. Так, я знаю, що це було німецьке поселення. На місці, де колись було село - є одна із найстаріших лютеранських кірх. У радянські часи там було зернесховище. Будівля досі є. Скажіть, будь ласка, якщо йти в архів області, з чого почати? Як взагалі шукають інформацію про родичів і чи можна писати якість запити у архів, як ці запити повинні виглядати? Щиро дякую за будь-яку пораду. | | |
anna mahdy Новичок
22 марта 2019 11:28 Klim2018 написал: [q] anna mahdy написал:
[q] Я шукаю будь-яку інформацію про село Гута-Бобрицька
[/q]
Похоже, что это было немецкое поселение.
[/q]
Це я вам писала попереднє повідомлення.... Помилилася адресатом. | | |
22 марта 2019 22:41 anna mahdy написал: [q] Спасибі велике за допомогу. Так, я знаю, що це було німецьке поселення. На місці, де колись було село - є одна із найстаріших лютеранських кірх. У радянські часи там було зернесховище. Будівля досі є. Скажіть, будь ласка, якщо йти в архів області, з чого почати? Як взагалі шукають інформацію про родичів і чи можна писати якість запити у архів, як ці запити повинні виглядати? Щиро дякую за будь-яку пораду. [/q]
Відправляйте запит до архіву. Можете писати в довільній формі. Обов'язково укажіть ступінь споріднення і максимально конкретизуйте яку інформацію бажаєте отримати. --- Знания - сила | | |
VMusato47 Нижний Новгород Сообщений: 1292 На сайте с 2015 г. Рейтинг: 349 | Наверх ##
24 марта 2019 1:47 VMusato47 написал: [q] о семейства:Мусатовых[/q]
Здрастуйте, написала вам прохання про допомогу, а прiзвище дядбка не поставила, прошу вибачення , дядька Мусатов Георгiй Сергiйович ,1924 р.нар проживав р. Ковель вул Грудня 1\14 , хочемо дiзнатися в яком роцi помер , i де похованин. --- Ищу корни своего родового семейства:Мусатовых, Беловых, Кузьминых, Романовых,Цыгановых,Евсиных.
Нижегородская губер,Пермский край,Мордовия, | | |
|