Загрузите GEDCOM-файл на ВГД   [х]
Всероссийское Генеалогическое Древо
На сайте ВГД собираются люди, увлеченные генеалогией, историей, геральдикой и т.д. Здесь вы найдете собеседников, экспертов, умелых помощников в поисках предков и родственников. Вам подскажут где искать документы о павших в боях и пропавших без вести, в какой архив обратиться при исследовании родословной своей семьи, помогут определить по старой фотографии принадлежность к воинским частям, ведомствам и чину. ВГД - поиск людей в прошлом, настоящем и будущем!
Вниз ⇊

Волынская Губерния

Здесь объединены вопросы касающиеся данной территории и проживавщих на ней лиц.

Вперед →Страницы: ← Назад 1 2 3 4 5 ... 261 262 263 264 265 * 266 267 268 269 ... 487 488 489 490 491 492 Вперед →
Модератор: Asmodeika
anna mahdy
Новичок

На сайте с 2019 г.
Рейтинг: 7
Друзі, можливо хтось може допомогти. Я шукаю будь-яку інформацію про село Гута-Бобрицька (до 1917 г - Волынская губ., Житомирский у., Барашевская вол), а також хутір Каролінка (Кароліна), який межує із селом. З чого почати, де шукати, як можна відслідкувати історію села, а також персоналії? Сталося так, що вже немає нікого живих із старших родичів... Тому, хто був прабасуєю-дідусем - толком невідомо. Також цікавлять жителі цього села із прізвищем Токовий (переїхали у Гуту із Давидівки Володарсько-Волинського району) та Подаржецький. Дякую за підказку.
Klim2018

Klim2018

На сайте с 2018 г.
Рейтинг: 31581

anna mahdy написал:
[q]
Друзі, можливо хтось може допомогти. Я шукаю будь-яку інформацію про село Гута-Бобрицька (до 1917 г - Волынская губ., Житомирский у., Барашевская вол),
[/q]

Прикрепленный файл: 2.JPG3.JPG, 163506 байт
---
Знания - сила
Klim2018

Klim2018

На сайте с 2018 г.

anna mahdy написал:
[q]
також хутір Каролінка (Кароліна), який межує із селом.
[/q]

Прикрепленный файл: 2.JPG4.JPG, 140803 байт
---
Знания - сила
Klim2018

Klim2018

На сайте с 2018 г.

anna mahdy написал:
[q]
Я шукаю будь-яку інформацію про село Гута-Бобрицька
[/q]
Похоже, что это было немецкое поселение.

Прикрепленный файл: 2.JPG3.JPG, 49660 байт4.JPG, 57147 байт
---
Знания - сила
Eyrena
Новичок

Украина
На сайте с 2019 г.
Рейтинг: 4
Добрый вечер всем) Хочу поискать свои корни знаю не слишком много но немного есть. Итак то что я знаю что по маминой и папиной линии очень много родственников и они тоже с Житомирской обл. Романовский р-н с.Булдычев. Раньше это была Миропольская волость до 23 года как я поняла. Фамилии Кравчук, Демчук, Беркута. По папе знаю что моя прабабка была полячкой фамилии я не помню, но фамилия прадеда Беркута. По маме со стороны ее уже мамы фамилия Кравчук и как говорили ей что ее прадеда раскулачивали в свое время. Вопросс как мне с этими данными начать поиски и где может подскажите? Заранее спасибо за любую инфу
VMusato47

VMusato47

Нижний Новгород
На сайте с 2015 г.
Рейтинг: 349
Привiт дослiдники Волинi Ураi'ни , потрiбна ваша
допомога , наш рiдний дядько проживав у Ковелi Волинськоi' обл. на вул 1-ого Грудня д 1\14, вiн 1925р народження , оскiльки сьогоднi зв'язку з Ненькою нi , ми не знаэмо в якому роцi вiн помер , i ми як православнi молимося за нього та його родину у храмах.Дякуэмо Вам!
'

Прикрепленный файл: bandicam 2018-02-26 21-49-13-285.jpg
---
Ищу корни своего родового семейства:Мусатовых, Беловых, Кузьминых, Романовых,Цыгановых,Евсиных.
Нижегородская губер,Пермский край,Мордовия,
anna mahdy
Новичок

На сайте с 2019 г.
[ Ответ на сообщение Eyrena ]
Спасибі велике за допомогу. Так, я знаю, що це було німецьке поселення. На місці, де колись було село - є одна із найстаріших лютеранських кірх. У радянські часи там було зернесховище. Будівля досі є. Скажіть, будь ласка, якщо йти в архів області, з чого почати? Як взагалі шукають інформацію про родичів і чи можна писати якість запити у архів, як ці запити повинні виглядати? Щиро дякую за будь-яку пораду.

anna mahdy
Новичок

На сайте с 2019 г.

Klim2018 написал:
[q]

anna mahdy написал:
[q]

Я шукаю будь-яку інформацію про село Гута-Бобрицька
[/q]

Похоже, что это было немецкое поселение.
[/q]

Це я вам писала попереднє повідомлення.... Помилилася адресатом.
Klim2018

Klim2018

На сайте с 2018 г.

anna mahdy написал:
[q]
Спасибі велике за допомогу. Так, я знаю, що це було німецьке поселення. На місці, де колись було село - є одна із найстаріших лютеранських кірх. У радянські часи там було зернесховище. Будівля досі є. Скажіть, будь ласка, якщо йти в архів області, з чого почати? Як взагалі шукають інформацію про родичів і чи можна писати якість запити у архів, як ці запити повинні виглядати? Щиро дякую за будь-яку пораду.
[/q]
Відправляйте запит до архіву. Можете писати в довільній формі. Обов'язково укажіть ступінь споріднення і максимально конкретизуйте яку інформацію бажаєте отримати.
---
Знания - сила
VMusato47

VMusato47

Нижний Новгород
На сайте с 2015 г.
Рейтинг: 349

VMusato47 написал:
[q]
о семейства:Мусатовых
[/q]

Здрастуйте, написала вам прохання про допомогу, а прiзвище дядбка не поставила, прошу вибачення , дядька Мусатов Георгiй Сергiйович ,1924 р.нар проживав р. Ковель вул Грудня 1\14 , хочемо дiзнатися в яком роцi помер , i де похованин. confused.gif cray.gif
---
Ищу корни своего родового семейства:Мусатовых, Беловых, Кузьминых, Романовых,Цыгановых,Евсиных.
Нижегородская губер,Пермский край,Мордовия,
    Вперед →Страницы: ← Назад 1 2 3 4 5 ... 261 262 263 264 265 * 266 267 268 269 ... 487 488 489 490 491 492 Вперед →
Модератор: Asmodeika
Вверх ⇈