Чи можливо добитися щоб архіви в Україні працювали на вихідн
В цій темі обговорюється можливість добитися того, аби архіви по всій Україні працювали у вихідні.
Balymba Україна Карпати Сообщений: 1339 На сайте с 2008 г. Рейтинг: 1295 | Наверх ##
3 апреля 2011 11:49 Я думаю, що в даний час це нереально - НІЧОГО не буде робитися для того, щоб будь-якій категорії населення зробити полегшення. Таке враження, що всі сидять на чемоданах - попрацювали і на КА нари. --- Стефурак, Левкун, Чуревич, Зеленевич, Ківнюк, Лесюк, Данилюк, Кріпчук (Крепчук), Куц, Попик, Вертипорох, Козьмин, Мельничук, Ревтюк, Шовгенюк, Панько, Юращук, Ґрещук, Горішний, Ванджура, Жолоб, Поварчук (Пивоварчук), Лубів, Ісайчук (Ісаїв)
Попович-Турець | | |
АндрийБЦМодератор раздела  Україна, Біла Церква-Київ Сообщений: 207 На сайте с 2010 г. Рейтинг: 333 | Наверх ##
3 апреля 2011 12:09 Balymba написал: [q] Я думаю, що в даний час це нереально - НІЧОГО не буде робитися для того, щоб будь-якій категорії населення зробити полегшення. Таке враження, що всі сидять на чемоданах - попрацювали і на КА нари. [/q] Я все-таки не так скептично налаштований. Думаю, що можна принаймні спробувати. Бібліотеки працюють в такому режимі - і нічого. Я сам журналіст, якщо видастся нагода зустрітися з пані Гінзбург - обовязково це запитаю. Треба дійсно продумати операіцю зі збору підписів. --- Виговський, Скороход, Вовк, Атаманенко, Гудик, Пелих, Савчук, Іващенко, Рудий, Пономаренко (Архипчук), Онищенко, Коваленко, Іщенко, Пересунько, Баран, Ригас... | | |
Balymba Україна Карпати Сообщений: 1339 На сайте с 2008 г. Рейтинг: 1295 | Наверх ##
3 апреля 2011 20:00 АндрийБЦ написал: [q] Я сам журналіст, якщо видастся нагода зустрітися з пані Гінзбург [/q]
Якби ж то пані, то було б простіше, а то - товаришка --- Стефурак, Левкун, Чуревич, Зеленевич, Ківнюк, Лесюк, Данилюк, Кріпчук (Крепчук), Куц, Попик, Вертипорох, Козьмин, Мельничук, Ревтюк, Шовгенюк, Панько, Юращук, Ґрещук, Горішний, Ванджура, Жолоб, Поварчук (Пивоварчук), Лубів, Ісайчук (Ісаїв)
Попович-Турець | | |
Strilbyckiкоzакы & шляхта Стрѣльбыцькі, Остапці  Kyiv, Ruthenia // Київ, Україна Сообщений: 3310 На сайте с 2008 г. Рейтинг: 3340 | Наверх ##
3 апреля 2011 21:20 В архівах працюють люди, яким теж потрібно відпочивати. Питання потрібно ставити не про відкритість читальних залів по не робочим дням, а про оцифрування архівних фондів. В першу чергу метричних книг та ісповідальних розписів, реєстрів та судових справ. Потрібно віднайти формулу, по якій ця інформація буде відкриватись в онлайні за умови передплати "абонименту"???, щоб архіви мали кошти на виготовлення цифрови копій документів, а дослідники та історики доступ до цієї інформації в любий зручний для себе час. ---
| | |
GRADITTA Украина Сообщений: 845 На сайте с 2007 г. Рейтинг: 184 | Наверх ##
4 апреля 2011 0:49 Strilbycki написал: [q] Питання потрібно ставити не про відкритість читальних залів по не робочим дням, а про оцифрування архівних фондів. [/q]
Вот этого сейчас точно никто не будет делать, т.к. требует серьезных вложений и в планы дерибанщиков такие расходы не входят, ИМХО. --- Напалковы (Москва, Павловский Посад); Лебедевы (Павловский Посад); Прошкины/Полянский (Раненбургский уезд); Геренбург/Херенбург (Гайсин, Херсон, немецкие колонии); Стасич (Бессарабия) | | |
4 апреля 2011 0:54 АндрийБЦ написал: [q] Я сам журналіст, якщо видастся нагода зустрітися з пані Гінзбург - обовязково це запитаю.[/q]
Лучше бы не спросили, а передали письменное обращение со множеством подписей, их можно собрать по всем областным архивам при желании. А если журналист, то и написать его сможете, нет? --- Напалковы (Москва, Павловский Посад); Лебедевы (Павловский Посад); Прошкины/Полянский (Раненбургский уезд); Геренбург/Херенбург (Гайсин, Херсон, немецкие колонии); Стасич (Бессарабия) | | |
4 апреля 2011 1:00 А взагалі, друзі, вважаю не ввічливим знаходячись на російському форумі писати українською. Усього лише не ввічливим. --- Напалковы (Москва, Павловский Посад); Лебедевы (Павловский Посад); Прошкины/Полянский (Раненбургский уезд); Геренбург/Херенбург (Гайсин, Херсон, немецкие колонии); Стасич (Бессарабия) | | |
severinn Сообщений: 7229 На сайте с 2005 г. Рейтинг: 2416
| Наверх ##
4 апреля 2011 12:05 Мечты, мечты , как вы прекрасны... Маниловщина
| | |
kbg_dnepr Днипро (бывш. Днепропетровск) Сообщений: 7153 На сайте с 2008 г. Рейтинг: 4322
| Наверх ##
4 апреля 2011 12:17 4 апреля 2011 12:18 Готова подписаться - даже если это маниловщина А, может, это просто очередной всплеск пассионарности в связи с возросшей активностью Солнца... Кто-то напишет текст? --- Катерина
Глушак (Брянск.) Ковалев, Федосенко (Могилевск.)
Оглотков (Горбат. у. НГГ) Алькин Жарков Кульдишов Баландин (Симб. губ.)
Клышкин Власенко Сакунов Кучерявенко (Глухов)
Кириченко Бондаренко Белоус Страшный (Новомоск. Днепроп.) | | |
severinn Сообщений: 7229 На сайте с 2005 г. Рейтинг: 2416
| Наверх ##
4 апреля 2011 12:27 Уважаемый ....!
Огромная просьба от всех интересующихся историей своих предков и историей страны рассмотреть возможность организации работы читальных залов в субботу и воскресенье (или в один их этих дней). Очень надеемся на положительное решение вопроса.
подписи | | |
|