Загрузите GEDCOM-файл на ВГД   [х]
Всероссийское Генеалогическое Древо
На сайте ВГД собираются люди, увлеченные генеалогией, историей, геральдикой и т.д. Здесь вы найдете собеседников, экспертов, умелых помощников в поисках предков и родственников. Вам подскажут где искать документы о павших в боях и пропавших без вести, в какой архив обратиться при исследовании родословной своей семьи, помогут определить по старой фотографии принадлежность к воинским частям, ведомствам и чину. ВГД - поиск людей в прошлом, настоящем и будущем!
Вниз ⇊

Шляхта Галичины

Источники информации

← Назад    Вперед →Страницы: 1 * 2 3 Вперед →
v_ost
Значковий товарищ, або пан Віктор

v_ost

З козацького круга
На сайте с 2008 г.
Рейтинг: 142
Petrovich нужно брать, вопрос по пересылке с Украины в Россию.
Напишите на e-mail автору, его адрес есть в первом сообщении.
---
земле, моjа всеплодьучаjа мати!
Сили, шчо в твоjij движель глубенi,
краплоу, шчоб в боjу смiлijше стоjати,
даj i мiнi!

Iван Франко
Strilbycki
коzакы & шляхта Стрѣльбыцькі, Остапці

Strilbycki

Kyiv, Ruthenia // Київ, Україна
На сайте с 2008 г.
Рейтинг: 3340
Я заказал 10-ть книг, надеюсь их получить в течении этой недели, цена - 30грн.
Кому нужно, могу переслать по Украине, или передать паровозом в Россию.
---

Strilbycki

Strilbycki

На сайте с 2008 г.
Немного не в тему, но о тех местах.

Давні акти, грамоти Пап, та привілеї Руських князів, та королів Речі Посполитої "про підтвердження земельних наділів, та їх володарів на Галичині".
http://ntsh.org/files/Kup_2004_Akty_p763-1112.pdf
---

Strilbycki

Strilbycki

На сайте с 2008 г.
Книга вже в Києві, можу переглянути прізвища, та населені пункти (осаднецькі села-гнізда), які належали Вашим предкам.
---

Balymba

Balymba

Україна Карпати
На сайте с 2008 г.
Рейтинг: 1295
До питань придомків. Де можна знайти повний список. Серед моїх предків були Турецькі та представники придомків Березовських - Урбановичі. Однак недавно довідався що Лубко - придомок Жеребицьких. Скільки ще прізвищ моїх предків є придомками? Зокрема цікавлять прізвища Зеленевич, Гадзинський, Чуревич, Мушинський.
---
Стефурак, Левкун, Чуревич, Зеленевич, Ківнюк, Лесюк, Данилюк, Кріпчук (Крепчук), Куц, Попик, Вертипорох, Козьмин, Мельничук, Ревтюк, Шовгенюк, Панько, Юращук, Ґрещук, Горішний, Ванджура, Жолоб, Поварчук (Пивоварчук), Лубів, Ісайчук (Ісаїв)
Попович-Турець
Strilbycki

Strilbycki

На сайте с 2008 г.
Balymba З народженням Iсуса Христа!
Звернiться с запитом до Iгора Смутка, я теж на днях гляну Вашi придомки.
Смачноï кутi, та веселих Свят!
---

Balymba

Balymba

Україна Карпати
На сайте с 2008 г.
Рейтинг: 1295
Strzelbicki дякую за пораду ознайомитися з працями І.Смутка. Правда в даний час я знайшов тільки дещо на сайті про Яворських. Але що!!! Я ніколи не займався серйозно віткою Турецьких - найдавніша згадка у мене з 1786 року. Все думав навряд чи реально прийти до витоків роду. Але на сайті я знайшов виникнення роду. Під 1602 роком там згаданий Іван Турецький. У 1579 році згадується Іван Турецький власник маєтків в Турці, Обертині (суч. Тисменицький р-н Івано-Франківської області) Малому Гвіздці (Коломийщина) а також Делятині і Саджавці (надвірнянський р-н Івано-Франківської області) Це одна і таж особа? Але найбільше мене цікавить теж згаданий в 1579 році Павло Турецький власник маєтків в Турці, Делятині, Саджавці а також Микуличині (тепер Яремчанська міськрада Івано-Франківської області) та ВЕЛИКИХ і МАЛИХ ОСЛАВАХ (тепер села БІЛІ та ЧОРНІ ОСЛАВИ Надвірнянського району Івано-Франківської області) Хто він? Можливо брат Івана Турецького? Разм вони сини Михайла Турецького. чи можливо це ще якась вітка роду? Очевидно Павла Турецького можна вважати родоначальником Ославських Турецьких ( рід в прямих нащадках проіснував до кінця 1970 років).
ЯК ВСЕ ТАКИ ПРИДБАТИ КНИГУ ПАНА СМУТКА (бажано поштою, гроші можу вперед). Моживо мені все-таки вдасться з допомогою автора прослідкувати цю вітку роду - своїх предків. Чи відвідує п.Ігор даний форум. Як з ним поспілкуватися?
---
Стефурак, Левкун, Чуревич, Зеленевич, Ківнюк, Лесюк, Данилюк, Кріпчук (Крепчук), Куц, Попик, Вертипорох, Козьмин, Мельничук, Ревтюк, Шовгенюк, Панько, Юращук, Ґрещук, Горішний, Ванджура, Жолоб, Поварчук (Пивоварчук), Лубів, Ісайчук (Ісаїв)
Попович-Турець
Strilbycki

Strilbycki

На сайте с 2008 г.
Мабуть, що Iгор Смуток бувае на цьому сайтi, але я на 100% стверджувати нестану, спробую з ним зв'язатись по тел.
---

vinja
Новичок

vinja

На сайте с 2010 г.
Рейтинг: 4
Strilbycki
Доброго часу доби,
Дуже потрібна книга І. Смутки "Генеалогія шляхти Самбірського повіту з поч. XIV-XVII ст."
Можете допомогти ?
де можна придбати ?
Дякую !
---
Ищу - Таран Иван (1880-1953), Таран Варвара (1883-1964) Украина, Сумская обл., с. Каменка
Зеленский Платон, Зеленска Векла, Украина, Сумская обл., с. Каменка
Strilbycki

Strilbycki

На сайте с 2008 г.
Продається в Києві, неподалік від ЦДІАУ.
адреса: вул Клименко 2 (архітектурний корпус КНУБіА, колишній "КІСІ") тл. для довідок 044.244.96.56, з 10:00 до 18:00 в суботу з 11:00 до 15:00, неділя та свята - вихідний.
---

← Назад    Вперед →Страницы: 1 * 2 3 Вперед →
Вверх ⇈