⮉
VGD.ru | РЕГИСТРАЦИЯ | Войти | Поиск |
Луганская область В 1938—1958, 1970-1990 годах — Ворошиловградская.
|
← Назад Вперед → | Страницы: ← Назад 1 2 3 * 4 5 6 7 ... 168 169 170 171 172 173 Вперед → Модераторы: Миус, Asmodeika, xrompik, Bulgaren |
Natalie new Сообщений: 542 На сайте с 2009 г. Рейтинг: 155 | День добрый всем, Знает ли кто-нибудь действующий e-mail Луганского архива? Нашла на сайте Луганской областной госадминистрации http://www.loga.gov.ua/oda/abo..._2059.html e-mail archiv@mail.dsip.net , но он, естественно, не работает... (дублирую со страницы этого же сайта АРХИВ ЛУГАНСКА ) |
DmBogatenkov Начинающий Украина, Киев Сообщений: 27 На сайте с 2007 г. Рейтинг: 15 | Natalie new 1) Кладбище, что на месте сквера за Областной Библиотекой, называлось Гусиновское. Какой это был район в те годы - не знаю. 2) Документы 1930 - 1933 годы вполне сохранились, они в архиве, после 1933 в городском ЗАГС. |
Vitaly Харкiв(перша столиця УКРАЇНИ!) Сообщений: 9034 На сайте с 2004 г. Рейтинг: 16809 | Lucy* написал:
Если нужен перевод,обращайтесь... Який порядок витребування документів з України? 12.09.2007 | 12:33 | Міністерство закордонних справ України З питань витребування документів з України особи, які проживають за кордоном, звертаються до дипломатичних представництв та консульських установ України в країні перебування для оформлення відповідного запиту в Україну. Запити щодо витребування документів можуть надсилатися громадянами безпосередньо на адреси архівних установ України. Про результати розгляду таких звернень громадян інформують дипломатичні представництва та консульські установи України. На підтвердження фактів, що підлягають реєстрації в органах реєстрації актів цивільного стану, цими органами видаються належним чином засвідчені свідоцтва або довідки, які містять основні дані про особу. Повторні свідоцтва видаються особам, на яких складено актовий запис цивільного стану, а повторні свідоцтва про народження дітей можуть видаватися їх батькам і усиновителям. Повторні свідоцтва про народження дітей, які не досягли 18 років, можуть також видаватися опікунам, піклувальникам і адміністрації дитячих закладів, в яких діти перебувають на вихованні. Особам, яким виповнилося 16 років, повторні свідоцтва можуть видаватися при наявності паспорта. Особі, позбавленій батьківських прав, повторні свідоцтва про народження дітей не видаються. При видачі повторного свідоцтва про народження відомості про батьків наводяться в повній відповідності з даними актового запису про народження. Повторні свідоцтва про смерть видаються лише родичам померлого (дітям померлого, в тому числі й усиновленим, другому з подружжя, братам і сестрам померлого, діду і бабі померлого як з боку батька, так і з боку матері). Родинні відносини повинні бути підтверджені документально. Повторні свідоцтва про одруження, яке припинено, не видаються. У цьому разі, на прохання заявників, видається довідка встановленого зразка. Довідки про реєстрацію актів цивільного стану видаються особам, на яких складено актовий запис. Крім того, довідки про реєстрацію народження, шлюбу, розірвання шлюбу, зміни імені, про внесення змін, доповнень, виправлень в актовий запис видаються родичам по прямій висхідній та низхідній лінії, а також усиновителям, опікунам та піклувальникам. У заяві про видачу повторного свідоцтва зазначаються: прізвище, ім'я, по батькові та адреса заявника; прізвище, ім'я, по батькові особи, відносно якої запитується свідоцтво; яке необхідне свідоцтво; коли і яким органом реєстрації актів цивільного стану складено актовий запис цивільного стану; мета запиту повторного свідоцтва. Якщо запитується свідоцтво про народження – додатково зазначаються прізвище, ім'я, по батькові батьків. При витребуванні свідоцтва про одруження або розірвання шлюбу зазначається також, з ким зареєстровано чи розірвано шлюб. Вот бланк заявления: Додаток 27 до пункту 1 розділу IV Правил реєстрації актів цивільного стану в Україні До _________________________ (назва відділу реєстрації актів цивільного стану) від ________________________ (прізвище, власне ім'я, по батькові) місце проживання ___________ ____________________________ пред'явлений _______________ (назва документа: паспорт або паспортний документ) серія ____ номер __________, виданий ____________________ (яким органом та коли) ЗАЯВА Прошу видати мені повторне свідоцтво про смерть _____________ __________________________________________________________________ (указати прізвище, власне ім'я та по батькові, ступінь родинного зв'язку) Реєстрація смерті проведена в _______________________________ (указати місце і дату реєстрації) __________________________________________________________________ Свідоцтво потрібне __________________________________________ (зазначити мету витребування свідоцтва) "___"_____________ 20__ р. Підпис _____________________ Видано свідоцтво про смерть серія _____ N __________________, актовий запис N ______ від _______________________ Підпис посадової особи, яка видала свідоцтво, _______________ Повторне свідоцтво про смерть видано при пред'явленні заявником: _______________________________________________________ (перелік документів, що підтверджують родинні стосунки __________________________________________________________________ з особою, на яку отримується свідоцтво __________________________________________________________________ /назва документа, його серія та номер, прізвище, власне ім'я, по батькові особи, на яку складений документ, __________________________________________________________________ місце та дата його видачі) { Додаток 27 в редакції Наказу Міністерства юстиції N 1154/5 ( z1305-07 ) від 22.11.2007 } |
archivdonbass | Lucy* Мне ответ по поводу смерти из районного ЗАГСа приходил через 2-3 недели, не так ужи долго. Поделюсь опытом. Я направляла два запроса один в Стаханов (Кадиевка), другой в Славяносербский районный (умерли в районе). В Славяносербском попросила справку о смерти - прислали, там только сколько лет было на момент смерти и дата. А в Стаханов (написала прошу указать все имеющиеся свидения в записи) - прислали копию записи о смерти, там был адрес проживания, причина смерти, место и должность работы мужа. |
Мурзилка Сообщений: 3304 На сайте с 2009 г. Рейтинг: 1131 | Здравствуйте, форумчане! Не попадались ли кому-то на глаза при поисках документы, касающиеся детских домов? Разыскиевается детский дом, существовавший или созданный в 1932-1933 году. Туда были отправлены опухшие от голода дети. Родители умерли. Не можем найти ни одного фонда по детским домам. Может, кто-то из Вас встречал такие документы? |
archivdonbass | Ниточка Мне, вроде бы, попадались документы по Старобельскому детскому дому. Плюс в Луганском архиве висел стенд по голодомору, там точно была инфа по детям 1932-33гг. Запомнила потому что фамилия там моя была. |
tamra г Счастье Луганской. Украина Сообщений: 370 На сайте с 2009 г. Рейтинг: 153 | Владимир К написал: ivankano Владимир К написал: ivankano Єто сейчас она станично луганского района ,а ранее была (Славяносербией )Славяносербским ройоном Скачайте книгу Ежегодный справочник славяносербского уезда за 1914 год там много найдете |
tamra г Счастье Луганской. Украина Сообщений: 370 На сайте с 2009 г. Рейтинг: 153 | tamra написал:
Єто сейчас она станично луганского района ,а ранее была (Славяносербией )Славяносербским ройоном Скачайте книгу Ежегодный справочник славяносербского уезда за 1914 год там много найдете |
tamra г Счастье Луганской. Украина Сообщений: 370 На сайте с 2009 г. Рейтинг: 153 | Не могли бы ВЫ посмотреть входило ли в Таврическую губернию Старобельский уезд СтароАйдарская волость село Счастье |
Алексей В Новичок Москва Сообщений: 8 На сайте с 2009 г. Рейтинг: 3 | tamra На 1889 г в Таврическую губернию входили следующие уезды: Бердянский, Мелитопольский, Днепровский, Перекопский, Евпаторийский, Симферопольский, Феодосийский, Ялтинский. Я не уверен, но, по-моему, Старобельский уезд принадлежал Харьковской губернии. |
← Назад Вперед → | Страницы: ← Назад 1 2 3 * 4 5 6 7 ... 168 169 170 171 172 173 Вперед → Модераторы: Миус, Asmodeika, xrompik, Bulgaren |
Генеалогический форум » Географический раздел » СТРАНЫ И РЕГИОНЫ » Российская Федерация » Россия, Южный округ » Екатеринославская губерния » Луганская область [тема №8325] | Вверх ⇈ |
|
Сайт использует cookie и данные об IP-адресе пользователей, если Вы не хотите, чтобы эти данные обрабатывались, пожалуйста, покиньте сайт Пользуясь сайтом вы принимаете условия Пользовательского соглашения, Политики персональных данных, даете Согласие на распространение персональных данных и соглашаетесь с Правилами форума Содержимое страницы доступно через RSS © 1998-2025, Всероссийское генеалогическое древо 16+ Правообладателям |