Луценко
Херсонская губерния Российской империи (Украина)
Klim2018 Сообщений: 29611 На сайте с 2018 г. Рейтинг: 31615 | Наверх ##
15 октября 2021 12:52 Ревізійний перепис населення 1795 р.: Брацлавська губернія. Ревізький список селян села Ободівка. Арк. 86 зв. ... 19 домъ (Хлѣбопашцы) вдова Варвара Ивановна Луценчиха (40) Дети ея Сыны Лукїянъ Кирильевъ (8) Семенъ (5) Арк. 87 зв. Дочъ Феодосїя (13)
Джерело: Легун Ю., Петренко О. Ревізійний перепис населення 1795 р.: Брацлавська губернія. – Ч. 1.: Бершадський повіт, т. 1: Ревізійні списки селян сіл: Крикливець, Крушинівка, Лугувате, Любашівка, Поташня, П'ятківка, Рогізка, Татарівка, Христище, Яланець. – Вінниця: Консоль, 2003. С. 23 --- Знания - сила | | |
akozyr2005исследователь  город Одесса, Украина Сообщений: 1266 На сайте с 2014 г. Рейтинг: 390 | Наверх ##
7 ноября 2021 15:44
 --- мои интересы: Козырь, Козир, Козар, Kozyr, Kozar- Австро-Венгрия; Реутов, Канин - Алтайский край, Рязанская, Тамбовская и Томская губ; Корниенко - Брацлав, Подольской губ; Аврич, Геккер, Луценко, Разлуцкие, Савицкие-Бессарабия, Подольская и Херсонская губ | | |
akozyr2005исследователь  город Одесса, Украина Сообщений: 1266 На сайте с 2014 г. Рейтинг: 390 | Наверх ##
7 ноября 2021 15:48 Список старшин, зарахованих на дійсну українську військову службу та підвищених до наступних рангів протягом липня1920—липня1923 рр.
Слід зауважити також, що, на відміну від російської армії, де офіцери та військові урядовці носили не тільки різні звання, а ще й були, фактично, різними кастами, в Армії УНР це явище було зліквідовано. Усі українські військові мали однакові звання, але до рангів осіб, що виконували урядові функції, додавався термін «адміністративний» (скорочено — «адм.»). Формально всі адміністративні старшини належали до допоміжного корпусу старшин (в оригіналах 1920-х років він звався «вспоміжний корпус старшин», а скорочено — «в.к.с.»).
Луценко Павло, козак, кіннота — хорунжий
 --- мои интересы: Козырь, Козир, Козар, Kozyr, Kozar- Австро-Венгрия; Реутов, Канин - Алтайский край, Рязанская, Тамбовская и Томская губ; Корниенко - Брацлав, Подольской губ; Аврич, Геккер, Луценко, Разлуцкие, Савицкие-Бессарабия, Подольская и Херсонская губ | | |
22 ноября 2021 11:01 в списке раненных за 1914 год присутствует  Луценко Пётр Константинович, штабс-капитан --- мои интересы: Козырь, Козир, Козар, Kozyr, Kozar- Австро-Венгрия; Реутов, Канин - Алтайский край, Рязанская, Тамбовская и Томская губ; Корниенко - Брацлав, Подольской губ; Аврич, Геккер, Луценко, Разлуцкие, Савицкие-Бессарабия, Подольская и Херсонская губ | | |
19 декабря 2021 9:04 --- мои интересы: Козырь, Козир, Козар, Kozyr, Kozar- Австро-Венгрия; Реутов, Канин - Алтайский край, Рязанская, Тамбовская и Томская губ; Корниенко - Брацлав, Подольской губ; Аврич, Геккер, Луценко, Разлуцкие, Савицкие-Бессарабия, Подольская и Херсонская губ | | |
21 декабря 2021 7:34 Карточки военнопленных Корниенко Лука Тимофеевич Ящик 6584-К 247-й пехотный Мариупольский полк 01.03.1915 Остров (Острово)
|