| Mabla Начинающий
30 января 2019 2:30 30 января 2019 2:59 Здравствуйте. С интересом прочитал данную ветку. В моей родне тоже сесть Закотянские.
В книге «Реабiлiтованi iсторiєю: У двадцяти семи томах. Луганська область: У 3 кн. / Головна редколегiя (голова П.Т.Тронько, заступники голови О.П.Реєнт, Ю.З.Данилюк та iн.); редколегiя тому (голова З.Т.Гузар, заступники голови Е.О.Дідоренко, В.В.Михайличенко та iн.). - Кн. 2. - Луганськ, 2005. - ... с., с iл.,» имеется запись: ЗАКОТЯНСЬКИЙ Олександр Петрович, 1882 р. народження, м. Сватове, українець, освiта початкова. Проживав у м. Попасна, головний кондуктор пасажирських поїздiв зал.ст. Попасна. Арештований 23 листопада 1935 року за звинуваченням у боротьбi проти робiтничого i революцiйного руху, що в ходi слiдства не було доведено. 27 сiчня 1936 року справу припинено, зпiд варти звiльнений. Реабiлiтований у 1994 роцi.
Предполагаю что это мой родич, который проживал в Попасном, и о котором я пытаюсь что то раскопать. Его сын Иван Александрович проживали в г. Верхний Луганской области а затем в г. Александрия Кировоградской области. Внуки - Игорь Иванович проживал в Северодонецке, а Валерий Иванович в Беларуси... Я пока еще чайник в вопросах поиска, поэтому если кто то поможет мне советом или поделится имеющейся информацией, буду весьма благодарен... |