Загрузите GEDCOM-файл на ВГД   [х]
Всероссийское Генеалогическое Древо

Генеалогический форум ВГД

На сайте ВГД собираются люди, увлеченные генеалогией, историей, геральдикой и т.д. Здесь вы найдете собеседников, экспертов, умелых помощников в поисках предков и родственников. Вам подскажут где искать документы о павших в боях и пропавших без вести, в какой архив обратиться при исследовании родословной своей семьи, помогут определить по старой фотографии принадлежность к воинским частям, ведомствам и чину. ВГД - поиск людей в прошлом, настоящем и будущем!

ClaudioLabecki (Claudio Labecki)
Отзывы
Друзья
В друзьях
Древа
GEDCOM

ClaudioLabecki

Claudio Labecki

Создайте аккаунт или войдите, чтобы отправить личное сообщение этому пользователю и увидеть его полные контактные данные

Сообщения ClaudioLabecki (5)

Тема: Православные приходы
27.09.2021, 21:58

Буэнас тарды,
Я шукаю любы запіс аб нараджэнні 1885/1886 на імя Виктор Корнилиев Лабецкий. Праваслаўная рэлігія.
У 1922 годзе ён ажаніўся ў гэтай царкве, але не знайшоў ні пасведчання аб нараджэнні, ні дакумента на сваё імя.
Ці ёсць кантактны ліст для царквы?
Дзякуй

Тема: Список землевладельцев Витебской губернии
14.09.2021, 21:29

Сям'я: Лабецкий / Łabecki / Łabieckij

Тема: Лабецкие Лабяцкасы
14.09.2021, 20:50

Прывітанне,
Прыемна вітаць вас!
У нас падобнае прозвішча:

Лабецкий / Łabecki / Łabieckij

Тема: Виленский учебный округ 1906-1907 учебный год
14.09.2021, 20:40

Лабецкий / Łabecki / Łabieckij

Тема: Лабецкий
6.09.2021, 18:43

Добрай раніцы,

Мяне завуць Claudio Łabecki, мне 64 гады і я жыву ў Буэнас -Айрэсе (Аргенціна).
Я спрабую знайсці інфармацыю пра сваіх продкаў, адкрыць для сябе гісторыю, і я вельмі рады зрабіць гэта.

Мне трэба мець магчымасць знайсці інфармацыю пра майго дзеда Виктор Корнилиев Лабецкий

Сям'я: Лабецкий / Łabecki / Łabieckij

Виктор Лабецкий (мой дзед) нарадзіўся ў 1884/1885 гадах (горад, у якім ён нарадзіўся, я яго нідзе не магу знайсці), праваслаўнай рэлігіі.

29 жніўня 1922 г. ён ажаніўся з Вера Александрова Баган, дададзены выпіска, прадстаўленая Нацыянальным гістарычным архівам Беларусі.

У іх трое дзяцей: Пeтр Лабецкий (мой бацька), які нарадзіўся 15.01.1926 г. у Браславе (прыкладаецца выпіска з пасведчання аб нараджэнні), Яўгеній Лабецкий, народжаны 21.12.1925 г., і Любоў Лабецкий, 02.05.1927 г.

Виктор Лабецкий адпраўляецца на лодцы ў Буэнас -Айрэс (Аргенціна) 10.03.1927. Вера Александрова Баган (Мая бабуля) і яе дзеці едуць на іншым караблі ў Буэнас -Айрэс 22.05.1929 (з сямейным пашпартам)

І мой бацька, і мой дзед памерлі маладымі тут, у Аргентыне, і гэта праўда, гэта вельмі сумна, але ў мяне вельмі мала інфармацыі пра іх. Таму мне вельмі важна ведаць гісторыю дзеда.
Я не магу знайсці запісы Виктор Корнилиев Лабецкий, такія як пасведчанне аб нараджэнні, перапіс, школьныя, рэлігійныя, ваенныя і г.д.

Я далучаю адзіную дакументацыю, якую я знайшоў дзякуючы гістарычным архівам Беларусі.

Дзякуй heart.gif

Claudio