| ClaudioLabecki Claudio Labecki Создайте аккаунт или войдите, чтобы отправить личное сообщение этому пользователю и увидеть его полные контактные данные |
Сообщения ClaudioLabecki (5)Тема: Православные приходы 27.09.2021, 21:58
Буэнас тарды, Я шукаю любы запіс аб нараджэнні 1885/1886 на імя Виктор Корнилиев Лабецкий. Праваслаўная рэлігія. У 1922 годзе ён ажаніўся ў гэтай царкве, але не знайшоў ні пасведчання аб нараджэнні, ні дакумента на сваё імя. Ці ёсць кантактны ліст для царквы? Дзякуй
 |
Тема: Лабецкие Лабяцкасы 14.09.2021, 20:50
Прывітанне, Прыемна вітаць вас! У нас падобнае прозвішча:
Лабецкий / Łabecki / Łabieckij
|
Тема: Лабецкий 6.09.2021, 18:43
Добрай раніцы,
Мяне завуць Claudio Łabecki, мне 64 гады і я жыву ў Буэнас -Айрэсе (Аргенціна). Я спрабую знайсці інфармацыю пра сваіх продкаў, адкрыць для сябе гісторыю, і я вельмі рады зрабіць гэта.
Мне трэба мець магчымасць знайсці інфармацыю пра майго дзеда Виктор Корнилиев Лабецкий
Сям'я: Лабецкий / Łabecki / Łabieckij
Виктор Лабецкий (мой дзед) нарадзіўся ў 1884/1885 гадах (горад, у якім ён нарадзіўся, я яго нідзе не магу знайсці), праваслаўнай рэлігіі.
29 жніўня 1922 г. ён ажаніўся з Вера Александрова Баган, дададзены выпіска, прадстаўленая Нацыянальным гістарычным архівам Беларусі.
У іх трое дзяцей: Пeтр Лабецкий (мой бацька), які нарадзіўся 15.01.1926 г. у Браславе (прыкладаецца выпіска з пасведчання аб нараджэнні), Яўгеній Лабецкий, народжаны 21.12.1925 г., і Любоў Лабецкий, 02.05.1927 г.
Виктор Лабецкий адпраўляецца на лодцы ў Буэнас -Айрэс (Аргенціна) 10.03.1927. Вера Александрова Баган (Мая бабуля) і яе дзеці едуць на іншым караблі ў Буэнас -Айрэс 22.05.1929 (з сямейным пашпартам)
І мой бацька, і мой дзед памерлі маладымі тут, у Аргентыне, і гэта праўда, гэта вельмі сумна, але ў мяне вельмі мала інфармацыі пра іх. Таму мне вельмі важна ведаць гісторыю дзеда. Я не магу знайсці запісы Виктор Корнилиев Лабецкий, такія як пасведчанне аб нараджэнні, перапіс, школьныя, рэлігійныя, ваенныя і г.д.
Я далучаю адзіную дакументацыю, якую я знайшоў дзякуючы гістарычным архівам Беларусі.
Дзякуй
Claudio
 |
|
|