| DuvianСоздайте аккаунт или войдите, чтобы отправить личное сообщение этому пользователю и увидеть его полные контактные данные |
Сообщения Duvian (1)Тема: Дидковские 9.05.2021, 13:18
Доброго дня. Я перепрошую, буду писати українською, бо російську погано знаю. Потрапив на цей сайт через пошуки дідусів учасників ВВВ. Мій дідусь Дідківський Володимир Тимофійович. Народився у селі Забріддя, Черняхівського району, Житомирської області. Був учасником другої світової. Під час війни втратив ногу. Коли дідусь був живий, він не любив розповідати про ті страшні події. Але за нього розповідала моя мама, його дочка, бо дідусь одразу починав плакати. Мама ще розповідала, що у дідуся Ладьо (так називали його ласкаво по сімейному) були брати Дідківський Іван Тимофійович, Дідківський Антон Тимофійович, Дідківський Павло Тимофійович (був з пошкодженим слухом, можливо глухий) та Дідківський Михайло Тимофійович (пропав безвісті під час війни). Мій дідусь був у шлюбі з моєю покійною бабцею Пашківською Ганною Михайлівною. Мені розповідали, що в роду боли родичі дворянського роду. От тільки не знаю чи то з розу Дідківських чи Пашківських. Але мій прадід був поважним ветеринаром і мав багато землі у володінні близько села Забріддя, Черняхівського району, Житомриської області. Поки це все що я знаю. Буду радий, якщо хтось щось знає чи володіє інформацією.
|
|
|