| svitlana1234Создайте аккаунт или войдите, чтобы отправить личное сообщение этому пользователю и увидеть его полные контактные данные |
Сообщения svitlana1234 (4)Тема: Волынская губерния - общие вопросы 23.03.2021, 21:16
Доброго вечора! Хочу почути пораду в якому напрямі шукати інформацію, що стосується ось такого питання. Моя прабаба народилася у 1922 році в селі Рудка Козинська Рожищенського району Волинської області. До 1939 року в цьому ж селі вона встигла закінчити 4 класи польської школи, завжди розмовляла по польськи, бо тільки в таку школу ходила. Навіть на сайті wikipedia якщо ввести назву села "Рудка Козинська" то є згадки про польську школу. Де можна знайти списки учнів цієї школи? Невже вони можуть бути у Волинському архіві? І чи диплом про закінчення цієї школи моєю прабабою можна використати для підтвердження польського коріння? Дякую
|
Тема: Тернопольская область - общие вопросы 30.05.2020, 18:53
Доброго дня! Підкажіть як знайти відомості про національність моєї прабаби — Прус Марія Степанівна. Тато памятає, що у неї в радянському паспорті у графі національність було вказано — полька. На сьогоднішній день ні її свідоцтва про народження, ні свідоцтва про шлюб немає (таким чином, не відоме її дівоче прізвище, нажаль). Так само як і радянського паспорта теж уже немає. Коли на початку 90-х була заміна паспортів на українські, національності там вже не було(. Я звернулася в Тернопільський архів, метричні книги туди не надходили. Мені рекомендували звернутися в Тернопільський ЗАГС. Підкажіть можливі шляхи вирішення. Дякую.
|
Тема: Прус Марія Степанівна 29.05.2020, 19:54
Доброго дня! Підкажіть як знайти відомості про національність моєї прабаби -- Прус Марія Степанівна. Тато памятає, що у неї в радянському паспорті у графі національність було вказано -- полька. На сьогоднішній день ні її свідоцтва про народження, ні свідоцтва про шлюб немає (таким чином, не відоме її дівоче прізвище, нажаль) так само як і радянського паспорта. Я звернулася в Тернопільський архів, метричні книги туди не надходили. Мені рекомендували звернутися в ЗАГС. Підкажіть можливі шляхи вирішення. Дякую. _ _ _
Прошу рассмотреть имеющиеся у меня сведения с тем, чтобы помочь мне в исследовании истории моей семьи. Имеющиеся сведения таковы:
Прус Марія Степанівна
1. Год и место рождения / смерти -- 13.10.1910 // 03.05.1997 2. Известные места проживания -- село Малий Ходачків, Тернопільський район 3. Год и место бракосочетания -- не відомо 4. Сословие -- не відомо 5. Дополнительные сведения, могущие помочь в поиске (ФИО супруга / супруги, известные дети, вероисповедание, название ближайшей приходской церкви, любые семейные предания-легенды и т. д.)
Прізвище чоловіка -- Прус Ярослав
|
|
|