serg66это ваши родичи:
http://www.reabit.org.ua/nbr/?ID=127228Національний банк репресованих
Запис №127228
Прізвище КАЙТАНЮК Ім'я Антон По-батькові Лаврентійович Дата народження (рік) 1914 Фото нема... Місце народження (регіон) Хмельницька обл. с. Мудриголови Городоцького р-ну Національність поляк
Останнє місце роботи, посада колгоспник
Склад сім'ї (імена, роки народження членів сім'ї)
нема даних... Коли, де, за яких обставин був заарештований
Заарештований 01.04.44. Звинувачення: член ОУН.Яким органом був засуджений, термін покарання, зміст вироку (відзначити, якщо неодноразово)
УНКДБ Кам’янець-Подільської обл. 25.08.44 направлений у спецтабір НКВС на фільтрацію.
Національний банк репресованих
Запис №127229 [Повернутись до списку]
Прізвище КАЙТАНЮК Ім'я Йосип По-батькові Лаврентійович Дата народження (рік) 1923 Фото нема...
Місце народження (регіон) Хмельницька обл. с. Мудриголови Городоцького р-ну Національність поляк
Останнє місце роботи, посада
колгоспник
нема даних...
Коли, де, за яких обставин був заарештований
Заарештований 01.04.44. Звинувачення: член ОУН.Яким органом був засуджений, термін покарання, зміст вироку (відзначити, якщо неодноразово)
УНКДБ Кам’янець-Подільської обл. 25.08.44 направлений у спецтабір НКВС на фільтрацію.
Національний банк репресованих
Запис №127230
Прізвище КАЙТАНЮК Ім'я Казимир По-батькові Лаврентійович Дата народження (рік) 1897 Фото нема...
Місце народження (регіон) Хмельницька обл. с. Мудриголови Городоцького р-ну Національність поляк
..
Освіта (учбовий заклад)
малописьменний
Останнє місце роботи, посада
бригадир райшляхвідділу
нема даних...
Коли, де, за яких обставин був заарештований
Заарештований 31.03.44. Звинувачення: член ОУН.Яким органом був засуджений, термін покарання, зміст вироку (відзначити, якщо неодноразово)
Вот вам и ответ -
Заарештований 31.03.44. Звинувачення: член ОУН.