| ValikozzzСоздайте аккаунт или войдите, чтобы отправить личное сообщение этому пользователю и увидеть его полные контактные данные |
Сообщения Valikozzz (3)Тема: Голубы 21.09.2022, 11:37
Valikozzz написал:[q] Доброго дня. Цікавлять Голуби х Полтавщини, х. Голуби. Мій дід Голуб Іван Ількович (Іліч) 1919 р.н. Був проїздом,маленьке село. Є два крила Голубів. Може в когось є більше данних[/q]
Valikozzz написал:[q] Доброго дня. Цікавлять Голуби х Полтавщини, х. Голуби. Мій дід Голуб Іван Ількович (Іліч) 1919 р.н. Був проїздом,маленьке село. Є два крила Голубів. Може в когось є більше данних[/q]
Фамілію постійно русифіковували, але дід відбивався. Батька звали Голуб Ілько. Прожив після війни у Бориславі та Дрогобичі, де в помер
|
Тема: Голубы 21.09.2022, 11:34
 |
Тема: Голубы 21.09.2022, 2:28
Доброго дня. Цікавлять Голуби х Полтавщини, х. Голуби. Мій дід Голуб Іван Ількович (Іліч) 1919 р.н. Був проїздом,маленьке село. Є два крила Голубів. Може в когось є більше данних
|
|
|