| Yasya21Создайте аккаунт или войдите, чтобы отправить личное сообщение этому пользователю и увидеть его полные контактные данные |
Сообщения Yasya21 (5)Тема: Каменец-Подольский архив 7.04.2020, 11:03
ElenaGenealogy написал:[q] Yasya21 написал:
[q] метрику, запис в парафіяльній книзі. Будь що, що допомогло б встановити національну приналежність моєї бабусі. Народилася вона в с. Рудня, Летичівського р-ну, Хмельницької області в кінці 1940 року (але дату народження вписали 7 січня 1941). З Хмельницького архіву відповіли, що документи за 1940-1941 рр . з даного населеного пункту на зберігання не надходили.
[/q]
Вам нужны книги ЗАГСов. В 1940 г. В церквях записи о рождении не фиксировались. Обращайтесь в ЗАГС по своему месту прописки - возможно нужные Вам документы до сих пор в ЗАГСе[/q]
Дякую, за пораду.
|
Тема: Каменец-Подольский архив 6.04.2020, 18:59
>> Ответ на сообщение пользователя Alex_hist от 6 апреля 2020 12:50
Спасибо. Мою бабушку зовут Сидлецкая Амброзина Францовна (Сідлецька Амброзіна Францівна) родилась в декабре 1940 г., но записали дату рождения 7 января 1941 г. У нас такая ситуация, во всех документах: в мамином свидетельстве о рождении, в свидетельстве о браке, в старом советском паспорте была указана национальность. Кругом указано происхождение бабушки (полячка), кроме ее свидетельства о рождении. Поэтому ищу документы Возможно документы находятся в местном архиве? Или те документы. которые хранились 75 лет сразу передаются в областной архив? (Если честно сама историк по образованию, но архивное дело не помню вообще)
|
Тема: Каменец-Подольский архив 6.04.2020, 10:12
ElenaGenealogy написал:[q] Yasya21 написал:
[q] Доброго дня. Можливо хтось знає електрону адресу Камянець-Подільського архіву. Шукаючи інформацію, зверталася в Хельницький архів, але нажаль там немає потрібної мені інформації. Дякую, за допомогу
[/q]
В Камянец-Подольского архива не существует : в 2003 г. его материалы перевезены в Хмельницкий архив, так что если Вам ответили, что у них нет нужной информации, то все(( Что именно Вы искали?
[/q]
Добрий день. Дякую. Я читала, що він горів, але вирішила собі, що свою роботу поновив. В статті було прописано, що вигоріли дуже багато документів ХІХ ст, тому мала надію, що документи 1940-1941 років цілі.
Шукала інформацію про народження, метрику, запис в парафіяльній книзі. Будь що, що допомогло б встановити національну приналежність моєї бабусі. Народилася вона в с. Рудня, Летичівського р-ну, Хмельницької області в кінці 1940 року (але дату народження вписали 7 січня 1941). З Хмельницького архіву відповіли, що документи за 1940-1941 рр . з даного населеного пункту на зберігання не надходили.
Можливо хтось підкаже де шукати подібну інфрмацію. Дякую
|
Тема: Каменец-Подольский архив 5.04.2020, 16:36
Доброго дня. Можливо хтось знає [b]електрону адресу Камянець-Подільського архіву. Шукаючи інформацію, зверталася в Хельницький архів, але нажаль там немає потрібної мені інформації. Дякую, за допомогу.
|
|
|