| Healax Атаманюк Александр Создайте аккаунт или войдите, чтобы отправить личное сообщение этому пользователю и увидеть его полные контактные данные |
Сообщения Healax (5)Тема: Подольская губерния - общие вопросы 15.10.2019, 20:16
pradid написал:[q] Healax написал:
[q] [ Ответ на сообщение pradid ]
В мене є деякі сумніви. Він був старший за свою дружину на років 12-20 , є така інформація. В 33р його прийшли і забрали (мав коней, млин,будинок з якого потім зробили школу , тобто - великий.) Небажав вступати до колгоспу.
[/q]
Він був старший за свою дружину на років 12-20 , є така інформація - пока не увидите своими глазами - это догадки, а реальность бывает прямо противоположной
Це не здогадки а слова моєї бабусі
[/q]
|
Тема: Подольская губерния - общие вопросы 15.10.2019, 17:43
[ Ответ на сообщение pradid ]
В мене є деякі сумніви. Він був старший за свою дружину на років 12-20 , є така інформація. В 33р його прийшли і забрали (мав коней, млин,будинок з якого потім зробили школу , тобто - великий.) Небажав вступати до колгоспу.
|
Тема: Подольская губерния - общие вопросы 14.10.2019, 20:21
Знайшов свою прабабусю і її сина (мого дідуся) а ось про прадіда інформації незнайшов він Атаманюк Іван Йосипович 1870-90 років народження був розкулачений проживав в с. Тростянець городоцького р-ну Камянець- Под губ зараз Хмельницька обл. Допоможіть буду вдячний за будь яку інформацію.
 |
Тема: Подольская губерния - общие вопросы 14.10.2019, 20:14
Healax написал:[q] Доброго вечора! Підскажіть як це правильно розтлумачити????[/q]
Якщо можна то посилання і чи є інформація в електронному вигляді. Дякую.
|
|
|