| Marta1989 Проценко Марта Создайте аккаунт или войдите, чтобы отправить личное сообщение этому пользователю и увидеть его полные контактные данные |
Сообщения Marta1989 (1)Тема: САЙТ ПОЛЬСКОЙ СЛУЖБЫ ГЕНЕАЛОГИИ И ССЫЛКИ НА ПОЛЬСКИЕ АРХИВЫ 28.04.2019, 18:15
Доброго ранку! Я шукаю коріння або докази того, що моя бабуся дійсно народилася в Польщі, а вся її сім'я - польська. На території України бабця проживала від молодості і аж до смерті, але не мала документів про місце народження. Під час війни її батько помер, а мати померла в поїзді була вагітна близнюками. Залишилася тільки моя бабуся - Ганна та її брат - Михайло Шандровський, які працювали на одного з панів вдома та при хазяйстві. Пізніше вони переїхали до України. Там вона отримала паспорт і нічого більше. Я - Проценко Марта, внучка Шандровської Анни, яка народилася 29 лютого 1932 року або може бути зареєстрована в архіві від 28 лютого 1933 року. Їх батьками були: мама - Шандровська Марія і її батько - Шандровський Данило. Будь ласка, допоможіть з пошуком Щиро Дякую, Марта.
|
|
|