Загрузите GEDCOM-файл на ВГД   [х]
Всероссийское Генеалогическое Древо

Генеалогический форум ВГД

На сайте ВГД собираются люди, увлеченные генеалогией, историей, геральдикой и т.д. Здесь вы найдете собеседников, экспертов, умелых помощников в поисках предков и родственников. Вам подскажут где искать документы о павших в боях и пропавших без вести, в какой архив обратиться при исследовании родословной своей семьи, помогут определить по старой фотографии принадлежность к воинским частям, ведомствам и чину. ВГД - поиск людей в прошлом, настоящем и будущем!

anna mahdy
Отзывы
Друзья
В друзьях
Древа
GEDCOM

anna mahdy

Создайте аккаунт или войдите, чтобы отправить личное сообщение этому пользователю и увидеть его полные контактные данные

Сообщения anna mahdy (6)

Тема: ФОТОГРАФИЧЕСКИЕ САЛОНЫ\СТУДИИ и их ПАСПАРТУ
3.04.2019, 13:44

Допоможіть, будь ласка, зрозуміти, що це за надпис під фото. D.Prezedecki skierniewice
На фото мій прадід, приблизно 1913-1917 рік, поліцеський того часу.

На звороті написано : Niepogoda nie robi różnicy w zdjęciach, а ще якісь слова "skierniewice і brzeziny".
Якщо це польська фотомайстерня, то чи могли зробити фото в Україні?

Тема: Волынская губерния - общие вопросы
3.04.2019, 12:47

Друзі, підкажіть, будь ласка, звання поліцейського. Волинська губернія, село Киянка. Дякую щиро.

Тема: Ищем предков и потомков в Польше
23.03.2019, 12:49

А у меня дедушка был Подаржецкий. Вообще кроме его детей не могу найти людей с такой фамилией.....

22.03.2019, 11:28

Klim2018 написал:
[q]

anna mahdy написал:
[q]

Я шукаю будь-яку інформацію про село Гута-Бобрицька
[/q]

Похоже, что это было немецкое поселение.
[/q]

Це я вам писала попереднє повідомлення.... Помилилася адресатом.

22.03.2019, 11:27

[ Ответ на сообщение Eyrena ]
Спасибі велике за допомогу. Так, я знаю, що це було німецьке поселення. На місці, де колись було село - є одна із найстаріших лютеранських кірх. У радянські часи там було зернесховище. Будівля досі є. Скажіть, будь ласка, якщо йти в архів області, з чого почати? Як взагалі шукають інформацію про родичів і чи можна писати якість запити у архів, як ці запити повинні виглядати? Щиро дякую за будь-яку пораду.

20.03.2019, 16:42

Друзі, можливо хтось може допомогти. Я шукаю будь-яку інформацію про село Гута-Бобрицька (до 1917 г - Волынская губ., Житомирский у., Барашевская вол), а також хутір Каролінка (Кароліна), який межує із селом. З чого почати, де шукати, як можна відслідкувати історію села, а також персоналії? Сталося так, що вже немає нікого живих із старших родичів... Тому, хто був прабасуєю-дідусем - толком невідомо. Також цікавлять жителі цього села із прізвищем Токовий (переїхали у Гуту із Давидівки Володарсько-Волинського району) та Подаржецький. Дякую за підказку.