| margaretka Małgorzata Создайте аккаунт или войдите, чтобы отправить личное сообщение этому пользователю и увидеть его полные контактные данные |
Сообщения margaretka (5)Тема: Нужна помощь - 2023 - 2025 21.12.2023, 21:35
Witam.Szukam informacji o moim dziadku ,Bazyli/Vasilij Zalewski/Zaleski ur.9/01/1896 Czerniowce powiat Jampol Podole. Syn Szymona i Anny .
|
Тема: Forum po polsku 12.01.2017, 13:29
Dzień Dobry Szukam rodziny dziadka Bazyli Zalewski urodzony w Czerniowcach w 1896 roku .Rodzice Szymon Zalewski i Anna Pantylenonowa. Bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniach.Jestem nowa na forum, nie znam języka jeśli coś źle napisałam to przepraszam.Jestem z Polski.Pozdrawiam Małgorzata
|
Тема: Униформа других стран 11.01.2017, 22:08
Dziadek Bazyli Zalewski urodzony w 1896 roku w Czerniowcach.Stojący po prawej.Kim są dwaj panowie ?
Letto написал:[q] margaretka margaretka написал:
[q] Dziadek Bazyli Zalewski urodzony w 1896 roku w Czerniowcach.Stojący po prawej.Kim są dwaj panowie ?
[/q]
перевод вопроса: Дед Василий Залевский родился в 1896 году в Черновцах, стоящий справа. Кто эти двое, господа?
dzień dobry! Ta sekcja forum o porównanie podobieństwa osób, ustalaniu jedna osoba, osoba lub różne.
Trzeba zwróci się na inne forum serwisu z pytaniem o mundurach.. https://forum.vgd.ru/148/all.ht...&desc= Spójrz wyżej, na górze jest przejście na ten link.
Umieścić zdjęcie w najlepszym rozdzielczości, oddzielnie można skanować guziki, czapka i pagony.
Również na stronie internetowej, są ludzie, którzy szukają takie samo nazwisko, napisz po rosyjsku w wyszukiwarce, być może Możesz pomóc sobie nawzajem.
Powodzenia w szukaniu!
[/q]
 |
|
|