| Natalia ToreevaСоздайте аккаунт или войдите, чтобы отправить личное сообщение этому пользователю и увидеть его полные контактные данные |
Сообщения Natalia Toreeva (12)Тема: Toreev family 23.07.2004, 23:12
Thanks to your Forum and Tanusya, I have found my brother Victor Toreev! But the search for the Toreev's root will still continue, since my brother does not know if he had a family, and also the origin of the name Toreev. Any information would be very helpfull in this search.<br>Thanks,<br>Natalia
|
Тема: Rybka are German 23.07.2004, 23:03
Christie, I don't think the Rybka is sound the Russian name, it is more ukranien or Polish: ribka, rybka, ribochka. Russian name would be Rybakov, or Rybakoff. 'RybKE' looks like 'rybka' was converted to have the German sound. 'Rybacka' means fisherman, but rybka means small fish. 'RybkAS' looks has the Litvonian sound, so try there also.. I don't think 'Rasicka' is translated to/from Rusczyk, that is like 'red head'.. Good luck!<br>Natalia Toreeva
|
Тема: GURIEV OLEG 23.07.2004, 22:40
Liza, Have you tried also search for GurEEV and not GurIEV? I know that my name could also spelled differently, so try with those letter combinations - may be you can have more luck..<br>Natalia Toreeva
|
Тема: Санкт-Петербург 22.07.2004, 21:08
Tanusya and Erla! Kak ja i obeshala, ja napisala vse v otdele Sobitija. Eto deistvitelno okazalsja moi brat! Ogromnoe spasibo Internet t.k. bez nego ja ne vishla bi na Yuri Toreev (ne rodstvennik), xudosznik iz Belaryssii, kotorii i podskazal o suschestvovanii vashego Foruma, i konechno vashemy Forum i toi ogromnoi i neposilnoi rabote kotoruju vi vse delaete. Osobenno bolshoe spasibo vsem volonteram, i osobenno Tanusya, kotoraja vot kazalos bi s takoi legkostju otiskala i adres i telephon moego brata, s kotorim ja ne videlas s 1958 goda. Ogromnoe spasibo vam! Xotelos bi chtobi za takie yspexi Tanusya bila bi nagraszdena medalju!<br>S yvasheniem,<br>Natalia Toreeva (smotrite takshe moi email v raszdele 'Sobitija' .
|
Тема: Санкт-Петербург 1.06.2004, 20:07
Erla, Tanusya! Objazatelno soobshy. Y nego net computer, poetomy vchera otpravila pismo. Ne znaju pravda skolko ono budet idti ot suda. Bojus dasze radovatsja, a vdrug neydacha.. Iskat po vsei Rossi, a on okazalsja v moem gorode detstva da i vsei moei soznatelnoi szizni v Rossii.. Spasibo eshe raz!
|
Тема: Санкт-Петербург 27.05.2004, 22:50
Tanusya! Bolshoe spasibo za vashy pomosh! Ja zvonila po tel. kotorii vi mne dali, i kaszetsja, chto vi pomogli mne naiti moego zaterjavshegosja brata, Victor Toreev. Konechno po telephone trydno govorit posle stolkix let, golos ne yznavaem, da ja vse vremja plakala.. Lichnoe obshenie vsegda, konechno, stavit tochki nad 'i', no mne kashetsja chto eto deistvitelno on (ili mne tak xochetsja), t.k. mnogo factov sovpadajut. Vo vsjakom sluchae, led tronulsja, i ja napishy emy pismo, kot. moszet podtverdit (ili oprovergnyt) chto eto deistvitelno moi brat. Ja objazatelno vam soobshy, elsi eto tak, i chto vi s takoi ligkostju svazali sydbi ludei rasterjavshixsja v etom ogromnom mire... Vam ogromnoe spasibo!
|
Тема: Ставропольский край. Архив сообщений 2004-2005 25.05.2004, 1:16
TatianaOs and Natalia,<br>Bolshoe spasibo za info - ja popitajus pozvonit v ZAMO, tem bolee chto mama esdila k pape v Moskvy iz Podolska (pod bombeshkami Moskvi), moszet oni imejust info o moem otze.. Ja ne znaju kakoi konkretno voenkomat v Leningrade, po kraine mere kak on nazivalsja v te (1941) vremena. Esli znaete, poszalyista, podskaszite, i ja tyda napishy tosze. Bolshoe spasibo,<br>Natalia
|
Тема: Санкт-Петербург 21.05.2004, 18:35
Tanusya, Would you suggest where I can send the request related to the search of my father roots (Gregory Stepanovich Toreev)? He has graduated the highest Mellitary Engineering Academy and has worked in Leningrad as a officer (major) in Gen. Stab. he has died in 1941 (in Moskow). I need to know where he was born and if he had a brother/systers? I know that from his first marriage he had a son, Victor Toreev (born 1935-1936), also mellitary officer, but I don't know where is he now (if he is still alive?). Thanks for any information, Natalia (my email, if needed, toreeva@yahoo.com)
|
Тема: Ставропольский край. Архив сообщений 2004-2005 14.05.2004, 20:49
Trish,<br>Ja pitajus naiti papini korni. Ja znaju tolko, chto on okonchil voenno-inszenernuju academiju i zatem rabotal v Generalnom shtave v Leningrade. Bil majorom, i ychastvoval eshe v Finskoi voine (pered vtoroi otechestvennoi). Bil szenat do moei mami, i y nego bil sin, Victor Toreev, kotorii tosze bil voennim. On k nam prieszal v Leningrad v 1958 so svoei szenoi is Vladivostoka (?). T.k. mi s mamoi emogrirovali v USA ja ne xotela portit emy voennyju karjery, poetomy ne bilo nikakoi svjazi. A seichas dymaju vse legche i on dolszen bit yshe na pensii (esli sziv). Papa lechilsja v Min. Vodax, ja imeju vsego neskolko ego photo, kot. nam razreshili vivesti. Vosmoshno, v Min. Vodax est ychet tex voennix kot. lechilis y nix. Konechno, glavnaja stavka na Leningrad, ili na Moskvy (ZAGS), no y menja ne polychaetsja so zvonkami, t.k. razniza vo vremeni 10 chasov. Kogda ja prixoszy na raboty, vse v Moskve ili v St. Pererburge yshe konchili raboty. Pomogite poszalysta sovetom. Ot suda nikakoi svajsi net. Ja poslala v Vladivostok gazety (vladnews.ru), no address okazalsja nepravilnim, ili yshe otkluchen.. Zaranee blagodarju. Natalia
|
Тема: Ставропольский край. Архив сообщений 2004-2005 13.05.2004, 21:29
Trish or SK, Would you look also for my father data? I know that he was in Mineral Vodi in 1936 or 1938, so it is possible that there have some data about my father's data and his roots. Where he was born (1905-1941), did he have other family (brothers/sisters)? I also would like to find my half brother, Victor Toreev, who was born in 1935-1936, and lived, I believe in Vladivostok in 1958. Thanks in advance, Natalia. My email: toreeva@yahoo.com
|
Тема: Переводы, работа в архивах и другое 12.05.2004, 1:42
Anna Z!<br>Would you look at the Archives of Leningrad or Moskow the info related to my father Gregory (Gregorii) Stepanovitch Toreev (1905-1941). Where he was born? Also, from his first marriage he had a son Victor Toreev, who was born in 1935-36. Where he is now? See the details under 'English speaking" Forum. I can read Russian but can't write in Russian since I don't have a Russian Font. Thanks in advance,<br>Natalia
|
Тема: Toreev family 28.04.2004, 23:12
I am looking for my father's roots and my relatives. My father Gregory Stepanovitch Toreev was born in Russia in 1905, but I don't know where. He graduated the Highest Mellitary-Engineering Academy, was the mellitary officer (major) and worked in Gen Stab in Leningrad. He has died in 1941 (in the mellitary hospital in Moscow). I know that he had a son (also mellitary officer), Victor Toreev, from my father's first marriage. Victor was born in 1935-36. I have seen Victor in 1958, when he and his wife came from Vladivostok (?) to Leningrad to see me and my mother. Since then I don't know where Victor and his family is living now. I also know that my father had a sister, so it is possible that his sister had the children that could be my relatives, but since my father has died when I was 6 months old, I have not had a chance to meet anyone from my father's family. If anyone knows where the Victor Toreev (my half brother), or my father's family have lived, please let me know. Also, it would be interesting to know the roots of the Toreev last name. Any information would be appreciated. My email is toreeva@yahoo.com. Thanks, Natalia Toreeva<p>(Сообщение отредактировал Natalia Toreeva 29 апр. 2004 8:37)<br><p>(Сообщение отредактировал Natalia Toreeva 15 мая 2004 6:03)
|
|
|