Загрузите GEDCOM-файл на ВГД   [х]
Всероссийское Генеалогическое Древо
На сайте ВГД собираются люди, увлеченные генеалогией, историей, геральдикой и т.д. Здесь вы найдете собеседников, экспертов, умелых помощников в поисках предков и родственников. Вам подскажут где искать документы о павших в боях и пропавших без вести, в какой архив обратиться при исследовании родословной своей семьи, помогут определить по старой фотографии принадлежность к воинским частям, ведомствам и чину. ВГД - поиск людей в прошлом, настоящем и будущем!
Вниз ⇊

Вильнюсские кладбища (Cmentarzy Wilenskie)

Можем поискать могилы...

← Назад    Вперед →Страницы:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Вперед →
Модератор: Asmodeika
CARINA

Vilnius
На сайте с 2003 г.
Рейтинг: 72
Мы, VINEJA И CARINA,

собираемся встретиться и походить по кладбищам Вильнюса, когда потеплеет и сойдет снег.

Можем поискать могилы похороненных в Вильнюсе. Есть отдельные кладбища католиков, иудеев, православных, есть смешанные.

Не стесняйтесь - пишите.

Piotr
Новичок

Wuppertal
На сайте с 2004 г.
Рейтинг: 18
CARINA I VINEJA.
To jest wspanialy pomysl i wielka pomoc dla tych, ktorzy juz w Wilnie nie mieszkaja, ale ich przodkowie spoczywaja tam na cmentarzu.
Czy moge Wasza propozycje wyslac moim znajomym, ktorzy byc moze beda tym zainteresowani?
Klaniam sie,
Piotr

---
> Modestia et Virtute <
vineja

Вильнюс
На сайте с 2004 г.
Рейтинг: 974
Piotr , конечно, можете. Сделаем все, что будет в наших силах.
Piotr
Новичок

Wuppertal
На сайте с 2004 г.
Рейтинг: 18
Vineja
dziekuje Ci! :-x
Twoja i Cariny propozycje posle dalej - zobaczymy, czy ktos sie zglosi :-)
Piotr

---
> Modestia et Virtute <
Wladyslaw
Новичок

Krakow
На сайте с 2004 г.
Рейтинг: 4
Witam wszystkich po raz pierwszy!
Jestem bardzo zainteresowany ofertą Pań. W jaki sposób mogę przekazać szczegóły ewentualnych poszukiwań? Proszę o odpowiedź albo o list e-mail na adres: office@kr.onet.pl  Będę wdzięczny!
Serdecznie pozdrawiam!

---
Wladek
Wladyslaw
Новичок

Krakow
На сайте с 2004 г.
Рейтинг: 4
Witam!
Pisze jeszcze raz tym razem bez polskich liter. Jestem bardzo zainteresowany propozycja Szanownych Pan. Prosze uprzejmie o informacje gdzie i w jaki sposob moglbym przekazac Paniom szczegoly mojej prosby. jestem dostepny pod adresem e-mail: office@kr.onet.pl Dziekuje uprzejmie i pozdrawiam!

---
Wladek
vineja

Вильнюс
На сайте с 2004 г.
Wladyslaw , prosze czytac e-mail
juliusz
Новичок

На сайте с 2004 г.
Рейтинг: 0
Witam serdecznie mile Panie i poniewaz jestem zainteresowany pomoca w odnalezieniu grobow, prosze o podanie swojego adresu e-mail na moj juliusz_wilczewski@o2.pl abym mogl podac wszystkie niezbedne informacje oraz maly plik jpg (bedzie zapewne pomocny).
Pozdrawiam Juliusz - Warszawa
vineja

Вильнюс
На сайте с 2004 г.
juliusz , wyslalam e-mail
vineja

Вильнюс
На сайте с 2004 г.
Wladyslaw , czy nie dostales mojego listu?
← Назад    Вперед →Страницы:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Вперед →
Модератор: Asmodeika
Вверх ⇈