Загрузите GEDCOM-файл на ВГД   [х]
Всероссийское Генеалогическое Древо
На сайте ВГД собираются люди, увлеченные генеалогией, историей, геральдикой и т.д. Здесь вы найдете собеседников, экспертов, умелых помощников в поисках предков и родственников. Вам подскажут где искать документы о павших в боях и пропавших без вести, в какой архив обратиться при исследовании родословной своей семьи, помогут определить по старой фотографии принадлежность к воинским частям, ведомствам и чину. ВГД - поиск людей в прошлом, настоящем и будущем!
Вниз ⇊

Роди Драбівщини: село Нехайки

← Назад    Вперед →Модератор: Сергий Роде
Сергий Роде
Модератор раздела

Сергий Роде

На сайте с 2009 г.
Рейтинг: 141
В цьому розділі буду збирати і систематизувати інформацію про історію козаків-українців, християн-степовиків Подніпров'я і русинів Київщини з діда-прадіда з села Нехайки Драбівського району Черкаської області (до 1917 року - Пирятинський повіт Полтавської губернії Російської імперії). Моя баба і прадіди родом з села Капустинці Яготинського району Київської області (раніше теж Пирятинський повіт Полтавської губернії Російської імперії). Так що всі представники корінних родів навколишніх сіл - в тій чи іншій мірі моя далека рідня.
---
Бублики (Киевщина, Полтавщина, Черниговщина), Деревцы (Киевщина), Гончаренки (Киевщина, Фастов), Красножоны (Переяславщина), Кужильные (Полтавская, Черниговская), Неверовские (Минская, Гродненская), Павловы (Старый Оскол, Воронеж), Роде (Брусилов, Силезия
Сергий Роде
Модератор раздела

Сергий Роде

На сайте с 2009 г.
Рейтинг: 141
"Шевченко, В. М. Погляд крізь роки / В. М. Шевченко. - Черкаси : Вертикаль, 2016. - 208 с.

Анотація: Книга Василя Шевченка "Погляд крізь роки" складається із 20 розділів. У першому розділі коротко викладена історія села Нехайки Драбівського району Черкаської області, де народився автор, та відомості про походження роду Шевченків, Тищенків, Лавриків та Пікулів, з яких він вийшов. У наступних (з 2 по 4) - описане дитинство автора, початок трудової діяльності та служба в армії. Найбільше місця у книзі відведено періоду роботи керівником довірених підприємств. Використовуючи свій життєвий досвід та досвід керівника, професійні навички, автор дає оцінку подіям, що відбувалися та нині відбуваються у нашій державі та районі."
---
Бублики (Киевщина, Полтавщина, Черниговщина), Деревцы (Киевщина), Гончаренки (Киевщина, Фастов), Красножоны (Переяславщина), Кужильные (Полтавская, Черниговская), Неверовские (Минская, Гродненская), Павловы (Старый Оскол, Воронеж), Роде (Брусилов, Силезия
← Назад    Вперед →Модератор: Сергий Роде
Вверх ⇈