| IngigerdaСоздайте аккаунт или войдите, чтобы отправить личное сообщение этому пользователю и увидеть его полные контактные данные |
Сообщения Ingigerda (4)Тема: Волынская Губерния 11.05.2020, 19:01
aaaskir написал:[q] Ingigerda написал:
[q] >> Ответ на сообщение пользователя aaaskir от 8 мая 2020 18:09
Дякую вам за розгорнуту відповідь. Мене цікавлять 1917 і раніші роки. А дані метричні книги є відсканованими і я можу сама їх перегелянути онлайн? Чи це із сфери фантастики?
[/q]
Саме ці метричні книги Ви не зможете переглянути онлайн, поки що немає такої можливості. Доступні тільки такі варіанти: - переглядаєте самотужки, безпосередньо у архіві; - робите запит https://rv.archives.gov.ua/henealohichni-zapyty - користуєтесь послугами приватного дослідника.[/q]
Скачала Заяву, спробую відправити онлайн. І ще питання: якщо відомості є у інших архівах, скажімо Волинської чи Житомирської обл, то номер фонду буде той же самий (Р-740)?
|
Тема: Волынская Губерния 11.05.2020, 18:43
Vodnik_dnepr написал:[q] Ingigerda написал:
[q] Волинської губернії Рівненського повіту, Стидиської волості ... Рудика
[/q]
Призвище мало поширене у цій волості - можливо переселився хтось з Волынская губ., Ровенский уезд, Степанская вол Створюйте теми по призвищам(може хтось і допоможе) - только пишите фамилии на русском языке
[/q]
Дякую за підказку. Там дійсно Степань близько, може щось і знайдеться. Зараз Рудика - доволі поширене прізвище там. А як було тоді не знаю. Мене поки більше цікавить Крупеня і Дуць. А тему створю, як тільки навчуся і зорієнтуюся, бо тут я новачок 
|
Тема: Волынская Губерния 11.05.2020, 15:58
>> Ответ на сообщение пользователя aaaskir от 8 мая 2020 18:09
Дякую вам за розгорнуту відповідь. Мене цікавлять 1917 і раніші роки. А дані метричні книги є відсканованими і я можу сама їх перегелянути онлайн? Чи це із сфери фантастики?
|
Тема: Волынская Губерния 8.05.2020, 16:28
Доброго дня, підкажіть як правильно почати пошук відоместей про мешканців села Великий та Малий Мидськ Рівненської обл, Костопільського району. Колись Волинської губернії Рівненського повіту, Стидиської волості. Шукаю дані по прізвищах Крупеня, Дуць, Рудика
|
|
|