| nbneyz Станіслава Дзьоба Создайте аккаунт или войдите, чтобы отправить личное сообщение этому пользователю и увидеть его полные контактные данные |
Сообщения nbneyz (26)Тема: Familysearch.org - архивная база мормонов 17.01.2022, 13:47
Доброго дня! Може хтось працює з документами , чи може підказати де шукати по Подільська губ Ольгопільського пов М*ястківської чабо Чоботарської вол с Веребка(Вербецькі-хутора) римо-католики. Шукаю метрики ,шлюби , смерті. Дякую.
|
Тема: Раскулачивание на Украине 21.11.2021, 15:54
Доброго дня! До поможіть зі списками розкулачених в с Веребка,Вербецькі хутора Вінницької обл Крижопільського рн . Щиро дякуюю.
|
Тема: Хмельницкий архив 6.10.2021, 17:07
Доброго дня! Хто підкаже, як замовити архівну метрику, і скільки буде коштувати робота? Я з Вінницької обл.Дякую.
|
Тема: Подольская губерния 2.08.2021, 13:08
Доброго дня!!! Може мені хтось зголоситься допомогти в Хмельницькому архіві, можна я оплачу вашу працю.Шукаю метрику Волянської Юлії Мар*янівної народженної 22 травня 1902року Подільська губ Ольгопільський пов М*ястківської вол Вербецькі -хуторі. Поляки-католики.
|
Тема: Помощь по Хмельницкому архиву 21.07.2021, 19:08
Доброго дня. Прошу допомоги по пошуку метрики Волянської Юлії Мар*янівної день народження 22.05.1902р Вінницька обл Крижопільський р-н с.Веребка Вербецькі хуторі.
|
Тема: Подольская губерния 15.02.2021, 18:25
al_mol74 написал:[q] nbneyz
Жигалевичи из Вербки Волоской[/q]
Дуже, дуже вам вдячна, знайшла Жигилєвичів . Мене ще цікавлять з Веребки-Воллоськоі і Вербецьких хуторів ЛозінськийВладислав, Ізбіцкий Гнат Каземірович 1877р.н. Волянська Марія римо-католики.Вербецькі-хутори підпорядковувались Веребці-Волосській. Щиро дякую, може потрібна якась грошова підтримка.
|
Тема: Подольская губерния 26.12.2020, 12:45
Дякую вам за допомогу.Чи вам не важко подивитися так як мені сказали родичі по с хутора Вербецькі по таких фаміліях Жигілєвич -Лозінська по чоловікові.Волянські і Ізбіцкі.Лозінська Юлія Мар*янівна з 1905р.н. дівочоі фаміліі не знаю точно.ДЯКУЮ.
|
Тема: Подольская губерния 13.12.2020, 22:26
pradid написал:[q] nbneyz написал:
[q]
Alex_hist написал:
[q]
С 14 декабря работаю в Хмельницком архиве. У кого есть интерес в этом регионе и нужна помощь, пишите в л/с.
[/q]
Мене цікавить,але не дуже розуміюся на цьому куди Вам писати?
[/q]
нажмите под его именем на слово "СООБЩЕНИЕ" - откроется стр. и там пишите ему. Что напишите никто не увидит
[/q]
ДЯКУЮ.
|
Тема: Подольская губерния 5.12.2020, 16:58
Alex_hist написал:[q] С 14 декабря работаю в Хмельницком архиве. У кого есть интерес в этом регионе и нужна помощь, пишите в л/с.[/q]
Мене цікавить,але не дуже розуміюся на цьому куди Вам писати?
|
Тема: Перевод с польского (на польский) 5.12.2020, 16:53
Кто знает есть что нибудь по Подольской губ Ольгопольскому уезду М*ястковской вол. с.Веребка Воллоская . Ответьте пожалоста.
|
Тема: Подольская губерния 5.12.2020, 15:24
Дуже дякую за допомогу. Може вони і родичі, але не знаю таких. Я знайшла опис землевладельцев по Веребці . то там є Жигілєвіч Марія Михайлівна , а бабці маму звати було Марія. Як би можна було б узнати імена дітей цієі Маріі Михайлівни.
|
Тема: Винницкая область 5.12.2020, 13:42
Якут, дозвольте у Вас запитати про Подільську губ Ольгопільського пов. М*ястківськоі чи тоді ще,Ч.Чоботарськоі вол с.Веребка .Вербецькі -хутора заможні католики, Лозінська Юлія Мар*янівна 1905р н. Чи Ви можете допомогти знайти мою рідну бабусю .Іі фамілія по чоловікові Лозінська, бо так я знайшла в метриках іі дітей . Іі мами фамілія або Жигілєвич Марія , або Волянська , або Ізбіцка. Дякую Вам , і великий уклін за допомогу людям.
|
Тема: Винницкая область 5.12.2020, 13:18
>> Ответ на сообщение пользователя САХА от 12 ноября 2008 22:06
Уважаемый Якут, возможно ли самому прочесть эти метрические оцыфровки, если да то как. Большое спасибо.
|
Тема: Подольская губерния 4.12.2020, 22:43
Дуже дякую.
|
Тема: Подольская губерния 4.12.2020, 22:01
Tyn написал:[q] Привет всем! Я ищу своих родственников - Тыновских, которые проживали после революции в Бабчинцах, рядом с Ямполем. Семью раскидала первая мировая и гражданская война. Мы занесены в родословную книгу Подолья. Я ее смотрел, но там просто короткая справка. Может, кто подскажет как и где еще искать? С уважением
[/q]
Доброго вечора. Знаю Тиновських з Крижопільського рн рядом з Ямпольом. .
|
Тема: Подольская губерния 27.09.2020, 21:22
Tyn написал:[q] Привет всем! Я ищу своих родственников - Тыновских, которые проживали после революции в Бабчинцах, рядом с Ямполем. Семью раскидала первая мировая и гражданская война. Мы занесены в родословную книгу Подолья. Я ее смотрел, но там просто короткая справка. Может, кто подскажет как и где еще искать? С уважением
[/q]
У мене був покійний дьядько Тиновський Люціан Августович у нього був брат Вітик .Жили вони у Крижопільському рн.
|
Тема: Подольская губерния 5.01.2020, 22:16
Доброго дня! Як прочитати ці записи про народження , смерть. Мені потрібно по Хуторах Вербецьких і Веребці Волоській по римокатолицькій церкві католики і поляки.Ізбіцкі , Лозінські і Жигілєвичі Допоможіть .Дуже дякую.
|
Тема: Списки поляков, репрессированных и высланных в 1930-40х 1.01.2020, 14:14
Доброго дня. Хочу щоб мені допомогли знайти сімю репресованого і депортованого в Пермську обл , я його знайшла там . Це поляк, католик народився 1877р с Веребка -Волоська г .Крижопіль Вінницькоі обл Ізбіцкий Ігнатій Каземірович .До розстрілу він проживав Пермская обл п.Пономаревка рн здається Гайсенский Мене цікавить його сімя .Знаю що в нього були дві доньки .Одна померла імені не знаю , друга здається Юлія . Його дані я знайшла у книзі памяті Пермськоі обл. Може хтось щось підкаже .Дуже дякую .
|
Тема: Ольгопольский уезд Подольской губернии 11.12.2019, 13:26
nbneyz написал:[q] [/q]
Доброго дня . МОЖЕ МЕНІ ХТОСЬ ВІДПОВІСТЬ , ЩО Я НЕ ПРАВИЛЬНО ЗРОБИЛА , ЩО НІХТО МЕНІ НЕ ВІДПОВІДАЄ НА ПИТАННЯ ПРО ЖИГІЛЄВИЧ .ДЯКУЮ.
|
Тема: Подольская губерния 28.04.2019, 22:34
Доброго дня! Підкажіть будь ласка , що я не правильно запитала по Ольгопільському повіту Мястківськоі вол по с вербка католики Лозінського владислав і Жігілєвич Юлія. Будь ласка тільки не сваріть мене ., якщо я щось нарушила у групі.
|
Тема: Лозинская Домна Константиновна 19.03.2019, 23:24
ищу Лозинских Старжевских Избицких и Жигилевичи подольской губ ольгопольского уез мясковской вол с вербка
|
Тема: Ольгопольский уезд Подольской губернии 5.03.2019, 16:46
Доброго дня! Дуже прошу може мені хтось підкаже , як мені знайти по Ольгопольському уезді бабусю католичку Жигилєвич Юлія Марянівна 1903 р народження в с вербка. Прихожанка Мястківськоі вол . Дуже дякую ..
|
|
|